Adunarea superioară a coliviei mamare

[Total: 0    Average: 0/5]

Sindromul gurii toracice superioare este o afecțiune reumatică, se referă la tulburări neurovasculare care apar ca urmare a presiunii asupra unor părți ale plexului brahial (trunchi inferior) și vaselor subclavice.

Aceste structuri trec de la gât la cavitatea axilară și pot fi comprimate la această înălțime între mușchii înclinați anteriori și mediani și structura primei coaste între prima nervură și guler sau între alvebra de strivire a umărului și tendonul mușchiului toracic al celui mai mic.

Bazându-se pe locul în care structurile neurovasculare au fost asuprite, în mod tradițional se disting trei tipuri de sindrom gaură toracică superioară, care în practica clinică sunt extrem de dificil de diferențiat.

Cauzele și simptomele sindromului gurii toracice superioare

Cauzele dezvoltării sindromului gurii toracice superioare sunt, de obicei, anomalii ale acestor zone de caracter anormal congenital (de exemplu prezența unei nervuri cervicale suplimentare sau a unei benzi suplimentare de tendoane). Simptomele sindromului pot, de asemenea, să rezulte dintr-o distribuție strânsă și o presiune similară asupra structurilor adiacente, de ex. căptușeala, căptușeala sau căptușeala. la sportivi cu mușchi bine dezvoltați în zonă.

Primele maladii ale sindromului gurii toracice superioare care apar în timpul procesului bolii sunt tulburările senzoriale sub formă de furnicături, suferințe și dureri în zona inervată de nervul cotului (în principal în jurul zonei cordiale și a micului deget). Apoi, tulburările de mișcare și atrofia musculară se dezvoltă în zonele în care inervația provine din trunchiul plexului brahial inferior (în principal nervul cotului).

La unii pacienți pot să apară leziuni vasculare sub formă de ischemie tisulară datorată contracției arteriale sau comprimării, inclusiv a structurilor nervoase ale plexului brahial.

Recunoașterea și tratamentul sindromului gurii toracice superioare

Pentru a face un diagnostic corect la sindromul gurii toracice superioare, este necesar să se efectueze o examinare neurologică și imagistica a structurilor regiunii plexului brahial. Căutarea unităților de compresie însoțitoare (de exemplu, în direcția corectă, în direcția corectă, în direcția corectă, în direcția corectă, în direcția corectă, în direcția corectă, în direcția cea bună, în direcția cea bună, pentru în direcția corectă, în direcția corectă, în direcția corectă, în direcția corectă, în direcția corectă, în direcția corectă, în direcția cea bună, în direcția corectă, în direcția cea bună, pentru Pentru a nu trece cu vederea coexistența altor anomalii din cadrul structurilor anatomice ale membrelor bolnave, trebuie luate următoarele măsuri: Uneori este posibil să nu fie clar ce forma de sindrom gaura toracica cu care aveti de-a face, dar nu este intotdeauna necesara.

Metodele de tratament pentru sindromul conservator al gurii toracice superioare sunt pentru întărirea mușchilor implicați în ridicarea umărului. Ar trebui evitată dislocarea excesivă a membrelor. Tratamentul operațional este eficient numai la unii pacienți, iar cauza exactă trebuie determinată dacă acest lucru este luat în considerare.
Mariusz Kłos

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 689
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*