Am o intrebare. Da Da, această tuning pentru a vindeca?

[Total: 0    Average: 0/5]

Hiperbilirubinemia este o boală care se manifestă în niveluri crescute ale bilirubinei în serul de sânge. Simptomele icterului, adică m., Apar la pacient. printre altele, stingerea ochilor, a pielii și a membranelor mucoasei.

Hiperbilirubinemia include:

Boala lui Gilbert

Boala Gilbert este cea mai comună formă de hiperbilirubinemie. Boala lui Gilbert este o boală genetică în care există un deficit de transfer de glucuronil în ficat. Boala nu este tratată, pacienții trebuie să evite factorii care cauzează icter (m.). printre altele efort, febră, stres, foamete). Deteriorarea stării care survine după efort fizic prelungit sau după ce o infecție accidentală dispare după tratamentul de odihnă.

Icter fiziologic neonatal

Icterul fiziologic al nou-născuților este asociat cu imaturitatea sistemului enzimatic și, prin urmare, cu metabolismul anormal al bilirubinei. Galbenirea pielii și a ochilor se produce la majoritatea nou-născuților și la aproape toți copiii prematuri. Infecția cu hepatită apare în cea de-a doua sau a treia zi de viață și de obicei se retrage în a opta zi.

Echipa Crigler-Najjar

Sindromul Crigler-Najjar constă în absența sau deficiența glucuronil transferazei (UDP – glucuroniltransferază, UGT), care cauzează icter sever. Sindromul Crigler – Najjara este o boală genetică, moștenită autosomal recesiv.

Echipa Dubin-Johnson

Sindromul Dubin-Johnson diferă de sindromul Gilbert în faptul că bilirubina din plasmă este în cea mai mare parte esterificată. Sindromul Dubin-Johnson este ereditar (afecțiune genetică, moștenit autosomal recesiv), asociat cu un defect în secreția de anioni organici.
Zhaneta Malec

Comentarii Hyperbilirubinemie

johnyman | 2009-04-27 14:08

Sunt un proprietar fericit al echipei Gilbert. A fost detectat în mine accidental (ca în majoritatea cazurilor). Singurul avantaj al acestei boli este, probabil, concedierea sa din serviciul militar. În general, nu interferează cu nimic. Puteți trăi o viață liniștită. Problema este când chiar trebuie să te obosesc sau să fii stresant. Apoi pielea și ochii devin galbeni și este necesar să se odihnească. Un alt exemplu de hiperbilirubinemie este atunci când o persoană devine brusc foarte somnoros după o masă abundentă.
Salut pe toată lumea cu * echipa *.

Kudlacz | 2009-07-07 22:51

Sunt proprietar * fericit, deci nu am putut merge la o școală de ofițeri. Și am o întrebare, dacă îmi amintesc hiperbilirubinemia, asta mă face galben după efort. Nu am observat nimic de genul asta. Voi îngropa 10 km, dacă voi face 300 de pompe, mă voi turna tot timpul, ca să nu am puterea să rămân în picioare. Și nu văd (sau văd pe nimeni altcineva) ochi îngălbeniți (mai degrabă roșii din efort – în special burta sau pompa). Ultimul studiu în urmă cu 4-6 luni a indicat (dacă nu mă înșel) trecerea biliardului. Nu-mi amintesc 50 sau 50 de ori, dar cineva a spus că a fost o mulțime. Am o intrebare. Sau va trece, visul vieții mele a fost deja distrus și acum sunt târât în spatele meu.

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 707
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*