Ansamblul de vizibilitate a văii

[Total: 0    Average: 0/5]

Sindromul sinusului cervical (sindromul sinus carotici) este o boală în care un sinus cervical hipersensibil (sinusul cervical) stimulează nervul vag. Nervul este stimulat de un reflex din ramura sinusului cervical (ramus sinus carotici), chiar și cu o ușoară presiune.

Sub influența presiunii sinusului cervical, amețeli sau leșin apar ca urmare a hipoxiei cerebrale, cauzată de eliberarea ritmului cardiac, inhibarea sinusurilor sau scăderea tensiunii arteriale.

Sindromul sinusului cervical apare la persoanele sănătoase, deși este mult mai frecvent la pacienții cu hipertensiune arterială și arterioscleroză. Poate fi cauzată de rotirea laterală a capului (presiunea de la nervul suplimentar al gâtului, gulerul rigid al cămășii sau tumora gâtului) sau de creșterea tensiunii arteriale în artera cervicală în timpul tusei sau exercițiilor fizice.

Recunoașterea sindromului sinusului cervical

Sindromul sinusului cervical este de obicei diagnosticat prin apăsarea pe sinusul cervical și observarea simptomelor. Diagnosticul necesită excluderea sindromului Morgagni-Adams-Stokes, epilepsia, subdiagnosticarea sângelui și colapsul vascular.

Tratamentul sindromului sinusului cervical

De obicei, este suficient să informați pacientul despre cauzele atacurilor. Tratamentul se efectuează cu ajutorul medicamentelor parasimpatice (atropină) sau a medicamentelor care stimulează sistemul adrenergic. În cazuri severe, sinusul cervical trebuie restaurat sau un stimulator cardiac trebuie implantat.
Zhaneta Malec

Comentarii Sindromul sinusului cervical

monika | 2009-01-10 21:27

Am o problemă neobișnuită cu frotiul meu la vârsta de 27 de ani și am găsit o infecție bilaterală a teticusului cervical. Mama a murit din cauza lui Mozgous tetniac. Acum trei ani, s-au observat primele simptome cu tensiune arterială ridicată 180 și durere occipitală. ce teste trebuie efectuate. ce altceva faceți pentru ao vindeca și pentru ao preveni?

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 707
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*