Atlant Gel Revizuire: funcționează? Efecte secundare, înșelătorie, ingrediente

[Total: 0    Average: 0/5]

Atlant Gel Revizuire: funcționează? Efecte secundare, înșelătorie, ingrediente

Atlant Gel RecenziiAtlant Gel

Atlant Gel încearcă să atragă bărbații prin promisiunile de creștere la proporții miticale și abilități divine, oferindu-vă să le folosiți produsul. Sunt încă singular neimprimat cu afirmațiile și dovezile oferite în sprijinul valabilității revendicărilor de îmbunătățire a dimensiunii masculine și a performanței.

Compania din spatele Atlant Gel

Compania bine, ceea ce este acolo să spun cel mai apropiat am putut ajunge la găsirea de informații despre companie a fost o pagină vietnameză care a făcut referire la un studiu al Universității din California și vă oferă să achiziționați gelul de la producător, dar din 6-7 site-uri din jurul lumea nimănui nu poate da informații despre cine produce acest produs miracol.

Atlant Gel Revendicări

Toate locațiile solicită următoarele: lungimea și circumferința mărită a erecțiilor; utilizarea produsului creează experiențe sexuale prelungite cu aproximativ 3 ore; dimensiunea generală a penisului când este atât moale, cât și dur; creșterea / îmbunătățirea circulației în membrul respectiv și sensibilitatea care permite o mai bună orgasm.

Atlant Gel Ingrediente

Site-urile se laudă că ingredientele sunt amestecuri de proprietate, deși unele site-uri afirmă că conțin: Thistle de lapte; Laptele de lapte; Portocale verde; Hidrolizate de proteine; Verbena ; Acizi de fructe; Acidul hialuronic A; Propilen glicol; Dimethiconum A; Extract de mentol; Acid succinic; Agent de agenți de sodiu; Tridect leagă compușii activi Acid hialuronic A. Deși încă nu este complet sigur ce este exact în acest gel sau dacă pretențiile de a fi un supliment natural de îmbunătățire sunt exacte.

Cum funcționează Atlant Gel?

Se presupune că acest produs funcționează prin extinderea vaselor de sânge, permițând o circulație mai bună a sângelui, scăzând hormonii de stres și permițând o mai bună oxigenare a sângelui penisului, permițând prelungirea atunci când erect. Acest produs este presupus hipoalergenic și nonaddictiv. Ideea este să se aplice o cantitate mică de gel de-a lungul penisului și să se facă masaj în piele (nu până la punctul de excitare) timp de 10-15 minute. o dată pe zi pentru un efect maxim, se recomandă să-l puneți după duș și 15-30 de minute înainte de actul sexual.

Atlant Gel Rezultate

Potrivit tuturor site-uri ar trebui să vedeți despre o jumătate de inch lungime creștere până la sfârșitul primelor două săptămâni cu durata de trei săptămâni de sex va crește și de patru săptămâni dimensiunea ar trebui să fi crescut cu un an și jumătate la doi centimetri în ansamblu. Trei site-uri care vând Atlant Gel au recenzii care afirmă că utilizatorii au avut o dimensiune și o rezistență sporită a utilizatorilor, precum și timpi de erecție îmbunătățiți, dar nu există studii care să arate nimic altceva decât verbal.

Unde să cumpăr Atlant Gel?

Dacă vă întrebați unde să cumpărați acest nou produs miracol nu arăta mai departe decât cel mai apropiat browser de internet, există mai multe site-uri online din întreaga lume care vă oferă să vă vindeți acest produs.

Este Atlant Gel o înșelătorie?

S-ar putea să vă întrebați dacă aceasta este o înșelătorie … cu siguranță arată că unele dintre add-urile scoase pentru garcinia cambogia și alte produse de scădere în greutate, dar imaginile produsului și revizuirile site-ului arată puțin mai convingătoare.

Atlant Gel Efecte secundare

Se pare că nu există efecte secundare asupra utilizării acestui produs, cel puțin conform informațiilor disponibile, așa cum a fost menționat mai devreme, că produsul este presupus hipoalergenic și nu are ingrediente dependente cunoscute incluse în fabricarea sa.

Verdictul final

În ansamblu, aș spune că acesta este un produs care este luat cu riscul utilizatorului, ar putea fi uimitor și poate face tot ceea ce sa spus sau ar putea fi doar o altă înșelătorie de îmbunătățire.

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 707
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*