Boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC)

[Total: 0    Average: 0/5]

Boala pulmonară obstructivă cronică este cea mai frecventă boală pulmonară. Definiția bolii combină două schimbări majore și frecvente: emfizemul și bronșita cronică, care coexistă. Caracterul său este multifactorial. Cea mai obișnuită cauză este fumatul, ceea ce duce la dezechilibrul protezei și anti-proteazei în plămâni.

Alți factori pot include infecții frecvente ale căilor respiratorii și fumat pasiv, impactul poluării mediului, factorii climatici, condițiile genetice bronhopulmonare recurente. Boala pulmonară obstructivă cronică se deosebește de astm datorită faptului că fluxul de aer de conectare este ireversibil.

Simptome ale bolii pulmonare obstructive cronice

Unul dintre principalele simptome ale bolii pulmonare obstructive cronice este tusea cu expectorarea sputei dense. În plus, există inițial o exercițiu exercițiu și apoi o respirație în repaus. Bolnavul este canapea, pierde în greutate și este salivă. Ea dezvoltă hipertensiune pulmonară și insuficiență cardiacă.

Tratamentul bolii pulmonare obstructive cronice

Tratamentul bolii pulmonare obstructive cronice implică în principal utilizarea de preparate care lărgesc bronhia. Acestea includ medicamente pentru colinolină, medicamente simpatocomimetice și derivați de teofilină. Acestea sunt destinate prevenirii apariției dispneei. Medicamentele anti-ciclotropice și relaxantele mucoasei bronhice sunt, de asemenea, administrate simptomatic.

Prognoza bolii pulmonare obstructive cronice

Boala pulmonară obstructivă cronică este o boală progresivă. Prognosticul este mai rău atunci când boala trece printr-o perioadă de schimbări avansate. Regula în boală este infecțiile bronhopulmonare recurente. Inflamația pulmonară este o condiție care pune viața în pericol pentru pacient.
Monika Kozak

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 689
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*