Ce tratați lăsați pe corp? ? .

[Total: 0    Average: 0/5]

Îmbrăcămintea păduchilor este o boală provocată de artropod – o vrăjitoare de îmbrăcăminte, care diferă de spița capului în dimensiuni ușor mai mari (3-4,5 milimetri).

Îmbrăcămintea pădurii se înmulțește mai rapid și trăiește mai puțin (aproximativ 10 zile). Strângeți numai îmbrăcămintea. O problemă suplimentară la păduchii de îmbrăcăminte este posibilitatea de a transporta durumas și rickettsioza prin artropod.

Simptomele păduchilor de îmbrăcăminte

O leziune cutanată tipică la șnurul de îmbrăcăminte este așa-numita „leziune a pielii”. o umflatură edemă, care se formează la locul unde pielea este înțepată prin foame după sugerea în sânge. Alte neregularități ale pielii sunt cauzate de zgârieturi și se produc forme de leziuni lineare la epidermă, eroziuni și cruste, adesea în zona spatelui și a gâtului se observă cicatrici mici care sunt decolorate.

O caracteristică tipică a păduchilor de îmbrăcăminte este prezența decolorării pielii maronii și a infecțiilor bacteriene secundare în timpul procesului de îmbolnăvire cronică. Trăsătura caracteristică a bolii este mâncărime, care nu se agravează în timpul nopții.

Recunoașterea păduchilor de îmbrăcăminte

Diagnosticul păduchilor de îmbrăcăminte se bazează pe caracteristicile clinice tipice ale bolii, iar diferențierea necesită excluderea scabiei, în care se observă așa-numita scabie. urzește scabie și leziunile au o locație diferită decât în cazul păduchilor de îmbrăcăminte. Se intensifică în timpul nopții. În plus, trebuie să fie excluse și alte condiții cu condiții similare.

Tratamentul păduchilor de îmbrăcăminte

În terapia păduchilor se recomandă utilizarea unei pulberi conținând gama-hexaclorciclohexan. De asemenea, este necesar să dezinfectați hainele și să le călcați cu fierul fierbinte. Nu este recomandat să purtați un dulap infectat pentru o perioadă de câteva săptămâni.
Mariusz Kłos

Comentarii Îmbrăcăminte sat

Întrerupt în 2013-11-26 16:51

Ce faci pentru a trata păduchii pe corp? Soțul are acești viermi pe corpul lui? Am avut viermi mici pe tot corpul meu timp de 4 luni acum. Dermatologul nu știe cum este.

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 689
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*