Cocktail-uri de înlocuire a mâncării – bine pentru o talie frumoasă sau doar o risipă de bani 13 lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți?

[Total: 0    Average: 0/5]

Probabil că nu există nici un magazin alimentar unde nu veți găsi cocktail-uri pentru a înlocui mesele.Aromele de cocteil oferă o gamă largă de opțiuni, de la „impact fructat” la „sorb curcubeu” și multe altele. Nu există nici o îndoială că cocteilurile de înlocuire a maselor ajută la controlul caloriilor, la crearea sentimentului de sațietate și la creșterea energiei. Dar pariez că vrei să știi mai multe despre aceste cocktail-uri și cum te poate ajuta să piardă în greutate.

Ce este un shake de înlocuire a mesei?

Cocktail-urile de înlocuire a mâncării (MRP) sunt băuturi gata preparate (RTD) achiziționate de tipul MyoPlex sau băuturi de înlocuire a mâncării. De obicei, un cocktail înlocuiește una sau mai multe mese pentru a compensa aportul de calorii pe zi. Cu toate acestea, este important să știți cum să vă adaptați aportul de cocktail la nevoile dietei dvs.

În timp ce o dietă ar trebui să fie compusă în principal dintr-un ingredient sau din alimente întregi porționate, în conformitate cu orientările dietetice pentru americani, cocktail-urile de înlocuire a mesei reprezintă o opțiune viabilă pentru a compensa deficiențele.Indiferent dacă încercați să câștigați sau să pierdeți în greutate, asigurați-vă că MRP constă în procentaje similare de macronutrienți ca masa pe care o înlocuiți. Deși acestea oferă calorii, majoritatea MRP au un conținut mai scăzut de grăsimi saturate, un conținut de calorii mai mic decât o masă completă. Ca rezultat, acestea reprezintă o strategie eficientă pentru o dietă cu pierdere în greutate când trebuie să pierdeți în greutate sau să pierdeți rapid greutatea în timpul fazei de reducere.

Rezumat – Cocktail-urile de înlocuire a mâncării sunt disponibile într-o versiune gata sau le puteți face de la zero. Amintiți-vă să căutați cel mai bun și mai sănătos cocktail de înlocuire a mesei dacă doriți să pierdeți în greutate în mod eficient.

Ingrediente de coctail pentru înlocuirea mesei

Fiecare MRP este diferit, dar mai conține un spectru parțial sau complet de vitamine, minerale, proteine, carbohidrați, enzime, antioxidanți și acizi grași esențiali. Rețineți că nu toate MRP-urile sunt egale. Întrebați-vă: „Ce este în cocktail-urile de înlocuire a mesei?” Este vorba de shake-ul proteic, de scuturarea sau tremurarea carbohidratilor scazut inainte de antrenament, si de a merge mai departe, puteti intreba: „Ce inlocuieste masa?” Verificați caloriile și comparați-le cu gama de calorii a unei mese tipice pe care o consumați. Este masa substituită cu un înlocuitor de proteine, dar aveți grijă, mai ales dacă aveți o alergie la gluten? Există, de asemenea, pudre de proteine ​​și cocktail-uri de origine vegetală. Care sunt carbohidrații într-un cocktail de înlocuire a mâncării și dacă sunt scăzute, cocktailul nu este potrivit pentru dimineața – poate fi mai bine în cursul zilei, pentru că nu furnizează prea multă energie imediată. Are un cocktail conțin zahăr, îndulcitori artificiali sau alți conservanți care nu au beneficii pentru sănătate și acest lucru trebuie ținut cont în funcție de scopul cocktail-ului. Care este mărimea porțiunii de cocktail care vă va înlocui masa și dacă aveți mai mult de o parte așteptată în cursul dvs., va trebui să calculați cea potrivită. Nu luați porțiuni duble în mod accidental!

Rezumat – Cocktail-urile de înlocuire a mâncării conțin toate vitaminele și mineralele necesare pentru masă.

Efectele secundare ale cocktailurilor de înlocuire a mâncării

Cocktail-urile de înlocuire a mâncării sunt de obicei inofensive. Sunt, de asemenea, o modalitate simplă de a obține toate vitaminele și mineralele necesare în funcție de produsul pe care îl alegeți – din aceste motive, folosesc Isopure low carb (și pentru că Amazon va livra acest cocktail în aceeași zi!) Unele dintre efectele secundare frecvente cauzate de un cocktail care înlocuiește o masă poate fi cauzat de excesul de vitamine, deoarece probabil că veți obține tot ce aveți nevoie într-o dietă sănătoasă și echilibrată. Vitaminele B și C solubile în apă, luate în exces, sunt puțin probabil să provoace probleme deoarece sunt excretate în urină. Grăsimile solubile în grăsimi – D, E, A, K – pot rămâne în organism mult mai mult, iar excesul lor poate provoca diverse probleme, cum ar fi iritabilitatea, greața, vărsăturile și diareea.

Rezumat – Efectele secundare ale cocktail-urilor de înlocuire a mâncării sunt rare, dar pot să apară. Citiți cu atenție eticheta și acordați timp pentru ca cocktailul să se adapteze nevoilor organismului.

Cocktail-uri de înlocuire a mâncării pentru pierderea în greutate

Mai multe companii au lansat cocktail-uri pentru a înlocui mesele pentru scăderea în greutate. Amintiți-vă să luați în considerare ceea ce aveți nevoie de la un astfel de înlocuitor. De asemenea, gândiți-vă la ceea ce este în interior. Dacă un cocktail conține mai mult zahăr, este posibil să nu fie cea mai bună alegere atunci când încercați să scăpați.

Concluzie: Cocktail-urile care înlocuiesc mesele cu pierdere în greutate reprezintă o strategie eficientă. Nu uitați să verificați mai întâi eticheta produsului.

Unele dintre cele mai bune cocktail-uri de înlocuire a mesei

SlimFast este un exemplu de cocktail de înlocuire a maselor pentru pierderea în greutate. Ajută la reducerea cantității de calorii fără modificarea regulilor de nutriție adecvată. Există, de asemenea, cocktail-uri ecologice pentru a înlocui mesele. Orgain și Garden of Life creează înlocuitori ecologici pentru feluri de mâncare. Ambele conțin vitamine, minerale, prebiotice, enzime și grăsimi sănătoase din ingrediente organice. Cocktail-urile similare în acțiune și înlocuirea unei mese includ: …

 • Shakeology
 • 310 Se agită
 • 18 Se agită
 • Almased
 • Advocare

Rezumat – SlimFast și Shakeology sunt considerate a fi unul dintre cele mai bune shake-uri pentru a înlocui mesele pentru scăderea în greutate. Acestea oferă soluții cu conținut scăzut de calorii, cu un conținut minim necesar de nutrienți, astfel încât acestea să fie adaptate nevoilor procesului de scădere în greutate.

Câte cocktailuri pot mânca într-o singură zi pentru a-mi înlocui masa?

Numărul de cocktail-uri pe care le utilizați pentru a vă înlocui masa se face în funcție de recomandările medicului dumneavoastră și de obiectivele dvs. personale de scădere în greutate. WebMD sugerează utilizarea cocktail-urilor pentru a înlocui o masă pentru o masă pe care probabil vă veți fi dorit, cum ar fi micul dejun.

Rezumat – Cocktail-urile de înlocuire a alimentelor în funcție de obiectivele dietetice și de recomandările medicului.

Cocktail-uri de înlocuire cu cea mai mare valoare

Atât bărbații, cât și femeile se pot bucura de cocktail-uri pentru a-și înlocui mesele. Dacă mărcile de produse diferă, se poate observa că acestea conțin toate microelementele și macronutrienții necesare. Unele dintre cele mai bune cocktailuri pentru a înlocui o masă pentru bărbați sunt: …

 • Nutriție optimă zer și ovăz
 • Myoplex Original
 • Schimbul de MET-RX
 • Grădina de viață a primei mese organice

Unele dintre cele mai bune cocktail-uri care înlocuiesc o masă pentru femei sunt:

 • Organul Lean pentru MRP
 • CalSvelte Protein Shakes
 • Isopure Original

În concluzie, cocktail-urile de înlocuire a mâncării sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

O dieta bazata pe cocktail-uri pentru a inlocui o masa

Utilizarea a două cocktail-uri pe zi pentru a înlocui mesele bogate în calorii este o dietă standard de înlocuire a mesei. Cocteilurile ideale ar trebui să fie bogate în proteine, cu conținut scăzut de carbohidrați, cu conținut scăzut de grăsimi, bogate în fibre și bogate în acizi grași nesaturați esențiali. Dar acest lucru poate varia în funcție de obiectivele personale ale dietei.

Rezumat – Un înlocuitor de masă Shake, de exemplu, 310 Shakes, este eficient pentru pierderea în greutate pe termen scurt sau pentru menținerea procesului de scădere în greutate. Modificați două mese pe zi pentru un cocktail și bucurați-vă de o pierdere de greutate rezonabilă.

Produse de înlocuire a produselor alimentare

MRP este doar unul dintre numeroasele produse de înlocuire a mesei disponibile. Toată lumea are propriile avantaje și dezavantaje. Alte produse similare includ baruri, băuturi, pudră de schimb de făină, suc de înlocuire a mâncării, tablete și capsule.

„În plus față de cocktail-urile mele înainte și după antrenament, eu păstrez de obicei câteva bare de proteine cu mine în cazul în care nu am prea mult timp și nu pot mânca o masă dacă vreau,Justin St. scrie. Paul pe site-ul Gymshark. com .

Rezumat – Produsele MRP și RTD sunt înlocuiri bine cunoscute. Dar există și alte produse care să înlocuiască mesele pe care ar trebui să le luați în considerare.

Programe de schimb de mese

Cunoscute programe de slăbire includ cocktail-uri de înlocuire a mesei în planurile lor de dieta pe termen scurt și lung. Unele programe recomandă MRP ca o alternativă rapidă, convenabilă, cu un conținut redus de calorii, în conformitate cu normele complete privind dieta și strategiile de pierdere în greutate. Programele de slăbire oferă strategii bazate pe știință pentru o nutriție optimă, o dietă și un exercițiu care duce la scăderea în greutate. Unele dintre cele mai bune programe care folosesc cocktail-uri pentru a înlocui mesele sunt: …

 • Jenny Craig
 • Greutate
 • Nutrisystem
 • Medifast
 • Optifast
 • HMR dieta

Rezumat – programele de slăbire cunoscute și valorificate utilizează cocktail-uri pentru a înlocui mesele, ca parte a strategiilor lor dietetice.

Cocktail-uri la domiciliu pentru a înlocui o masă

Puteți face cocteiluri la domiciliu pentru a înlocui mesele. Nu există reguli rigide pentru pregătirea lor. Alegeți propria sursă de proteine, carbohidrați, fibre, cum ar fi o plantă numită mucegai al bunicii și acizi grași nesaturați esențiali. Toate aceste ingrediente pot fi găsite en-gros în orice magazin online mare. De asemenea, puteți profita de avantajele cumpărăturilor MRP și puteți cumpăra un cocktail pur și simplu din magazin.

Mic dejun de înlocuire cocktail: Se amestecă o lingură de proteine, 1/2 pahare de fructe și 8-12 porții de suc de fructe.

Se agită cina: se adaugă 1/2 pahar de o jumătate de miez de făină de ovăz sau dextroză îmbibată, 16 porții de lichid, 1 ou și un îndulcitor necaloric la blender. Se amestecă totul împreună.

Lapte lichid pentru a înlocui masa de prânz: Se amestecă o felie subțire de tofu moale cu 1 1/2 pahare de bulion de legume, o mică porție de șobolan crud, o jumătate de pahar de nuci și o lingură de ulei de in.

Rezumat – Creați propriul MRP și economisiți bani. Rețeta de bază este simplă; puteți găsi toate ingredientele de care aveți nevoie pe Internet. Porțiunile de alimente lichide care înlocuiesc micul dejun sunt o opțiune deosebit de bună atunci când încercați să pierdeți kilograme.

MRP și alte produse de înlocuire a mâncării

În afară de alimentele reale, MRP nu sunt nici mai rău, nici mai buni decât alte produse proteice care înlocuiesc o masă. Cocteilurile de proteine și pulberile de proteine sunt foarte asemănătoare, deoarece ele conțin adesea puțin sau deloc diferențe în microelemente și macroelemente. Cocteilurile de proteine și pulberile de proteine sunt pur și simplu proteine pe care le adăugați la alte amestecuri, cum ar fi cocteiluri acasă și piureuri. Multe produse conțin proteine din zer și conțin mai puțin carbonați, vitamine, minerale și acizi grași nesaturați esențiali. Dar există și excepții. .

MRP-urile sunt mai bune decât alte cocktail-uri de proteine modificate atunci când doriți să obțineți o sursă sănătoasă de proteine care să înlocuiască toate substanțele nutritive ale unei mese „reale”. „ .MRP-urile pot fi adesea o modalitate foarte bună de a începe să piardă kilograme, deoarece acestea sunt măsurate în porții, conțin o mulțime de proteine și au puțin zahăr în ele.spune Rachel Lustgarten, nutriționist licențiat la Colegiul Medical Weill Cornell din New York. Deși MRP-urile reprezintă o alternativă viabilă la alimentele reale, acestea nu sunt încă comparabile cu alimentele „reale”. Produsele alimentare reale conțin o gamă largă de nutrienți, nutrienți și antioxidanți în proporții foarte specifice, care sunt esențiale pentru o absorbție adecvată.

Concluzie: Unele MRP diferă de cocktail-urile de proteine, de pulberi de înlocuire a mâncării și de zer. MRP-urile sunt o masă completă, în timp ce unele cocktail-uri de proteine, pulberi și zer servesc unui scop specific – de a pierde în greutate sau de a oferi nutrienți specifici.

Cocktail-uri de înlocuire a mâncărurilor – rezumat

Cocktail-urile de înlocuire a mâncării sunt convenabile și vă pot ajuta să pierdeți greutatea și să aveți grijă de o dietă sănătoasă. Există cocktail-uri pe piață care conțin toate substanțele nutritive de care aveți nevoie și puteți economisi bani făcându-le acasă.

Antiox

Comandă astăzi și obținând livrarea gratuită și garanția satisfacției

50% Doar astăzi!

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 689
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*