Defecte vaginului ventilat

[Total: 0    Average: 0/5]

Vaginal malformațiile congenitale sunt anomalii anatomice care apar în vagin, ca urmare a factorilor genetici sau de mediu (sau coexistența lor) care afectează dezvoltarea intrauterină a fătului.

Malformațiile vaginale pot fi anomalii izolate, dar însoțesc de asemenea malformații uterine, vulve, urinare sau rectale. Malformațiile vaginale sunt una dintre cele mai frecvente cauze ale menstruației primare. Aceste anomalii sunt împărțite în: deficiența congenitală vaginală, septumurile transversale vaginale și septumurile longitudinale vaginale.
Mariusz Kłos

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 689
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*