Deteriorarea nervului intermediar

[Total: 0    Average: 0/5]

Deteriorarea nervului central face ca degetul mare să nu fie descurajat sau îndoit, iar îndoirea tuturor degetelor în articulațiile interfalangiene proximale este, de asemenea, afectată.

De asemenea, este imposibil să vă convertiți sau să vă revocați integral mâna. Îndoirea este de asemenea afectată. În plus, senzația este afectată în zona furnizată de nervul central.

Ca rezultat al leziunii, mușchii degetului, care sunt alimentați de nervul central, dispar. Palma mâinii este aplatizată, iar când încerci să îți îndoiești degetele în toate articulațiile, mâna are o poziție asemănătoare jurământului (degetul mare și pointerul rămân drepte).

Parestezii și dureri neplăcute în zona inervației senzoriale prin nervul central apar adesea ca urmare a deteriorării nervului central. În paralizii mai lungi, tulburările trofice ale pielii și unghiilor se dezvoltă.

Recunoașterea daunelor nervoase intermediare

Nu este dificil să se determine daunele nervului median. Este necesară o examinare neurologică aprofundată a pacientului. Demonstrarea pierderii sau afectării funcției de către mușchii furnizați cu fibre din nervul central indică deteriorarea acesteia.

O examinare electromiografică poate fi utilă în diagnosticarea afectării sistemului nervos central, deoarece este tipică unei anormalități tipice a sistemului nervos central.

Este important să se confirme că distrugerea este izolată sau afectează și alte fibre nervoase. În plus, procesul de boală ar trebui diferențiat de problemele legate de sistemul nervos.

Tratamentul leziunilor nervului medial

Tratamentul afectării nervului median se bazează pe dorința pacientului de a recâștiga eficiența maximă. Reabilitarea pacientului prin utilizarea procedurilor fizioterapeutice este importantă în terapie.

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 707
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*