Dexcardia (inima din dreapta)

[Total: 0    Average: 0/5]

Dexcardia (inima dreapta) este un defect cardiac congenital care implică mutarea inimii în partea dreaptă a toracelui.

În acest defect, ventriculul stâng și vârful inimii sunt situate pe partea dreaptă a toracelui, iar ventriculul drept este situat în jumătatea stângă.

Dacă dexcardia este însoțită de un transfer anormal și complet al altor organe în piept și abdomen (reflecție oglindă), atunci vorbim de inversiune viscerală (situs viscerum inversus). Visceral inversion nu provoacă nici un disconfort.
Zhaneta Malec

Comentarii de la Dextroardia

GvS | 2009-07-25 11:39

Aproximativ 4 mii de persoane cu inversare viscerală locuiesc în Polonia. Din păcate, mulți dintre ei suferă de stenoză arterială pulmonară (cea mai frecventă complicație).

Ania | 2009-11-02 23:56

Bine ati venit
sora mea iubită este în a 5-a lună de tăcere și astăzi ea a aflat care este partea din spate a fetei
Iasomie
și am aflat de asemenea că miezul ei are o inimă pe partea dreaptă, nu știu ce să-i spun cum să o mângâie pentru că este atât de departe în Italia și eu în Londra
Se spune că inima bate ca un clopot 🙂 și că nu e bine să fiu copil, dar numai pentru mine să pot face două lucruri cu mine și pentru mine să pot face ceva dacă e pe cale să se întâmple,
Încerc, ca pe un copil cât de mult pot, să fiu foarte recunoscător dacă cineva mă poate ajuta să înțeleg dacă este gravă, dacă se reflectă asupra vieții mele viitoare, dacă rezultă într-o mulțime de complicații?
Va rog sa ne contactati. și el este draga.
Ania

J | 2010-02-17 19:47

Hei 🙂 Am și eu acest dezavantaj, dar sunt cât mai sănătos posibil. Salutări tuturor * democraților * :).

Sab . | 2010-03-05 18:25.

De asemenea, am o inimă pe dreapta și pe restul organelor (reflecție oglindă). Sunt ca un pește și am aflat despre asta cu mult timp în urmă, accidental, când trebuia să merg la colonie pentru un studiu. Au trecut 24 de ani de când am întâlnit personal o astfel de persoană. Caut un forum sau un site bun cu persoane cu astfel de dizabilități.

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 689
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*