Eco Slim

[Total: 0    Average: 0/5]

EcoSlim pare să fie un nume popular atunci când vine vorba de suplimentele de dietă. Există cel puțin două opțiuni de menținere a dietei disponibile care împărtășesc numele și am găsit chiar și niște capsule și tablete pentru scutire „EcoSlim”. Doar pentru a face lucruri care mai puțin confuz, există „Eco Știri” produse de pierdere în greutate disponibile, de asemenea.În scopul acestei revizuiri, ne vom concentra pe picăturile de dietă Eco Slim distribuite de aceeași companie care circulă în patch-urile de dieta Catch Me Patch.
Denumirea EcoSlim nu poate fi unică, însă eticheta sa distinctivă, fructuoasă, ar trebui să îi ajute pe oameni să o diferențieze de eticheta ecologică care este aplicată pe sticla de picături de dietă Eco Slim produse de Remediile Native.

Beneficii publicitate

 • Nu te mai simți foame
 • Arde magazinele tale de grăsime
 • Îmbunătățește metabolismul
 • Îmbunătățește masa musculară
 • Vă dă un corp subțire, tonifiat

Ce este Eco Slim și cum funcționează?

Eco slimEcoSlim este un supliment de pierdere în greutate produs în formă lichidă. Produsele de acest tip sunt în general foarte concentrate, astfel că câteva picături pe doză sunt în general suficiente și sunt plasate sub limbă, în loc să fie înghițite.
Pielea sub limbă este foarte subțire, astfel încât ingredientele active sunt ușor absorbite. Datorită faptului că nu trebuie să fie digerate, picăturile de dietă sunt considerate a fi mai rapid decât suplimentele convenționale, dar o metodă eficientă de livrare nu este totul. Calitatea ingredientelor folosite este la fel de importantă pentru picăturile de dietă, precum și pentru pastilele de dietă.
Cu toate acestea, în cazul în care formularea funcționează în modul dorit, persoanele care utilizează picături de dietă EcoSlim ar trebui să găsească durerile de foame care în mod obișnuit rezultă din dieta controlată cu calorii sunt mai puțin de o distragere a atenției. Dacă picăturile sporesc cu succes metabolismul, corpul va arde calorii suplimentare.
Dacă combinația dintre un aport redus de calorii și o ardere crescută a caloriilor provoacă o lipsă de calorii în organism, va începe să-și ardă grăsimea.
Dieta cu conținut scăzut de calorii duce adesea la un anumit grad de pierdere a mușchilor, astfel încât, dacă EcoSlim poate mări masa musculară, mai degrabă decât să o micșoreze, acest lucru poate fi doar un lucru bun.

Ingrediente cheie – Ce este în Formula

Site-ul oficial menționează doar cinci ingrediente. Nu sunt furnizate rate de includere și nu este clar dacă aceasta este o listă completă sau dacă pot fi implicate și alte ingrediente.

 • Fucus Vesiculosus:Un extract de varză bogat în iod. Glanda tiroidă utilizează iod pentru a produce hormoni care sunt necesari pentru un metabolism sănătos, astfel încât ingredientele care conțin iod pot fi găsite în suplimente de dietă de toate tipurile.
 • 5 -HTP :5-hidroxitriptofanul crește nivelele de serotonină. Deseori cunoscut sub numele de hormon care se simte bine, serotonina poate îmbunătăți starea de spirit și poate ajuta la prevenirea stării de spirit și depresiei legate de regimul alimentar. O stare mai fericită a minții reduce, de asemenea, dorința de a mânca confort.
 • Guarana :Un extract de fructe adesea adăugat băuturilor energizante. Ingredientul activ este cofeina, dar guarana îl eliberează într-o manieră lentă și stabilă, ceea ce permite beneficii pe termen lung. Guarana este de două ori benefică într-o formulare, cum ar fi aceasta deoarece cofeina este o boală de metabolism dovedită.
 • Yerba Mate:Un extract de arbust care oferă o stimulare ușoară și poate ajuta la revigorarea corpului. Prezenta aici ar trebui să ofere un anumit nivel de protecție împotriva oboselii legate de dietă.
 • Combinația de ardere a grăsimilor RX:Un amestec propriu de piruvat de zinc, ulei de seminte de in, lecitina, l-carnitina si citrat de zinc. Deși ingredientele pot fi găsite în multe pilule de dietă, acest amestec propriu-zis se folosește, în general, în patch-urile de dietă, deci suntem surprinși să vedem cum se adaugă aici. Suntem, de asemenea, îngrijorați de faptul că statele EcoSlim afirmă că „patch-urile includ și următoarele ingrediente dovedite de ardere a grăsimilor …” și trebuie să ne întrebăm dacă Fat Burning RX Blend a fost listată din greșeală.

Feedbackul clienților EcoSlim

Nu am reușit să găsim feedback pentru clienți pentru picăturile de dietă Eco SLim.

Efecte secundare ecologice și probleme de sănătate

Site-ul oficial oferă un avertisment destul de standard, conform căruia anumite persoane vor trebui să solicite sfatul medicului înainte de a începe să utilizeze picăturile.

 • Mame gravide sau care alăptează
 • Persoanele cu vârsta sub 18 ani
 • Persoanele cu o afecțiune cunoscută

Acesta este un sfat bun, dar simtim că este incompletă. Persoanele care utilizează medicamente sau care intenționează să utilizeze Eco Slim alături de un alt produs ar fi înțelept să solicite și sfaturi medicale.

Credibilitatea producătorului

Identitatea și locația producătorului nu sunt dezvăluite pe site-ul oficial al UE, dar am găsit două numere de telefon. Unul pare să fie în Anglia, celălalt în Turcia.

Opțiuni și considerații de cumpărare

Eco Slim este un produs neobișnuit deoarece, deși este comercializat exclusiv online, clienții care doresc să efectueze o comandă trebuie să facă acest lucru printr-un număr de telefon american gratuit. RRP este de 85 $ (sau echivalentul £) per sticlă, dar, la momentul acestei revizuiri, a fost redusă la 40 $. Nu există taxe suplimentare aplicate pentru expediere și, privind pagina de termeni și condiții de pe site-ul oficial, picăturile sunt trimise prin intermediul Royal Mail, astfel încât se pare că centrul de distribuție se află undeva în Marea Britanie.

Garanție

Picăturile de dietă Eco Slim nu sunt susținute de o garanție de returnare a banilor.

Linia de fund

Nici unul dintre ingredientele enumerate nu este capabil să îmbunătățească masele musculare, dar, analizând formularea ca întreg, este foarte probabil ca Eco Slim să contribuie la ameliorarea pierderii în greutate dacă picăturile sunt utilizate împreună cu o dietă și exerciții fizice controlate cu calorii.
Cu toate acestea, nu există feedback din partea clienților care să indice dacă este așa. Prețul este destul de rezonabil, dar nu există nici o garanție de returnare a banilor. Picăturile de dietă Eco Slim nu sunt fără potențial, dar nu se compară bine cu unele dintre celelalte opțiuni disponibile.

Produse recomandate de pierdere în greutate

Fat BurnerDeși picăturile de dietă reprezintă o alternativă de introducere a ingredientelor pentru scăderea în greutate, în special pentru cei care întâmpină dificultăți în înghițirea unei tablete sau a unei capsule, vă recomandăm să vă uitați în altă parte.
Avem pagina noastră cu cele mai bune produse, în care menționăm ceea ce considerăm a fi cele mai benefice produse de slăbire care există în prezent.

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 707
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*