Inflamația hepatică virale tip A (hepatita A)

[Total: 0    Average: 0/5]

Hepatita A este o hepatită acută a cărnii. Se dezvoltă în câteva zile. Perioada de incubație este de 2-4 săptămâni. Nu ocupă canalele biliare și vezica biliară.

Hepatita A nu duce la hepatită cronică sau la starea purtătoare. Fulgerul hepatitei este extrem de rar ca o complicație.

Virusul hepatitei A este un enterovirus din genul Picorna. Este infectat prin tractul digestiv. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea în copilărie după înghițirea alimentelor sau a apei.

Persoanele cu un risc mai mare de a dezvolta boala includ: dependenți de droguri, lucrători care exploatează sisteme de canalizare, homosexuali.

Simptomele hepatitei A

Hepatita A se caracterizează prin dezintegrare generală, greață, febră sau vărsături. Adesea, boala este asimptomatică. Grapă și piele sunt galbene. Subiectul este hepatomegalie sau splenomegalie.

Tratamentul hepatitei A

Hepatita A este tratată simptomatic. Prognoza este bună. Havrix 1440 este un vaccin de foarte bună calitate în scopuri de prevenire.
Monika Kozak

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 689
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*