Ling Fluent; metoda de învățare a limbilor străine; rezumat 2018; opinii + forum, preț, , prețuri, fișiere; unde să cumpăr?

[Total: 0    Average: 0/5]

Toată lumea îi place ceva diferit, dar credem că puteți găsi cel puțin una din aceste douăzeci de sfaturi pentru a vă ajuta să învățați.Toate liniile directoare conduc la o analiză mai completă a anului 2018 și la învățarea mai ușoară a limbilor străine. Motivația, atitudinea pozitivă și, mai presus de toate, demisia sunt importante.Veți găsi, de asemenea, că nu fiecare consiliu este scump – puteți învăța o limbă pentru cât de puțin zloți. Este de la sine înțeles că puține limbi străine nu sunt destul de cunoscute astăzi. Dacă ați găsit această pagină, sunteți sigur că o știți bine. Și dacă aveți nevoie de o limbă străină excelentă pentru a lucra sau pur și simplu trebuie să sprijiniți comunicarea normală în vacanță sau cu prietenii. Este important să vrei să înveți și să înveți.

Poate fi destul de ușor și nu vă poate distruge financiar. Aflați ce funcționează cel mai bine și de multe ori nu vă costă o coroană. Scopul nostru este de a încuraja învățarea limbilor străine și de a ne asigura că începătorii eterni nu renunță și nu găsesc cel mai bun mod eficient de a învăța o limbă străină.Să începem cu faptul că toată lumea poate învăța o limbă străină la orice vârstă.Trebuie doar să găsiți metoda potrivită și gloanțele auxiliare care sunt potrivite pentru dvs. Există numeroase metode diferite care oferă cel mai eficient mod de predare a unei limbi străine.Unele dintre ele pot fi deja clasificate în funcție de calitate prin intermediul produselor de teleshopping, altele se bazează pe cele mai recente cunoștințe științifice. Nu este cu adevărat ușor de știut, dar puteți încerca o modalitate bună de a învăța gratuit limbile și nu încercați. ChAsami este o clasă de demonstrații la o școală de limbi străine, chAsami este o demonstrație gratuită sau o lecție online. Nu cumpărați niciodată nimic ce nu puteți încerca sau vedea; tipuri de metode de învățare a limbilor străine.

Ling Fluent Prețul special -50%

Metoda naturală își are rădăcinile în antichitate, când limbile străine au fost învățate deoarece copiii și-au învățat limba maternă prin ascultarea și imitarea. Studentul a studiat în principal într-o limbă străină sau profesorul său a fost un vorbitor nativ. Predarea a fost doar o limbă străină.Multe metode au reușit să revină la această tendință astăzi. Toată lumea a învățat limba noastră maternă în acest fel, deci de ce să nu învățăm altul, metoda directă a fost creată în secolul al XIX-lea și se bazează în mare măsură pe metoda naturală. Un mare accent se pune pe conversație și vorbire. Predarea se bazează pe întrebări și răspunsuri.Limba ta maternă nu este vorbită și puteți să învățați limba numai dacă ați răspuns la această substanță. Metoda traducerii gramaticale a fost folosită în Evul Mediu și a supraviețuit cu succes în școlile de astăzi. Cu siguranță ați încercat și ați testat regulile de vocabular și de gramatică ale forumului, fie în limbile germană, rusă sau engleză. .mai sus mentionat LingFluent. Pătrat

Ce este Ling Fluent – o metodă de învățare a limbilor străine?

Această metodă nu este foarte potrivită pentru pronunțarea corectă, ci se concentrează în principal pe precizia gramaticală. Trebuie remarcat că majoritatea oamenilor nu-i plac acest lucru. Multe dintre aceste metode de bază se bazează pe cunoașterea științifică a metodei psihologiei, lingvistice etc. Ling Fluent. Fiecare persoană este diferită și ceea ce ți-a ajutat prietenii nu te poate ajuta.Deci, încercați, căutați și alegeți – și nu renunțați – unele lucruri trebuie să fie tulburate în viață – poate cuvintele enumerate. Dar de ce am mai învățat ceva minunat în timpul nostru școlar?Dacă răspundeți sincer, veți descoperi că acest lucru nu este calea de urmat. Aceasta este o greșeală adânc înrădăcinată, pe care nu o învățați o limbă străină fără bifurcație. În școlile primare și secundare, trebuie să învățăm o limbă străină timp de mulți ani, dar de ce mai mult de jumătate dintre cehi vorbește doar limba cehă, tocmai pentru că vocabularul și gramatica nu au condus la limba engleză perfectă.

Ling Fluent Prețul special -50%

Încercați invers. Încercați să uitați să învățați limbi străine pe măsură ce ați învățat metoda de limbă străină la școală. După cum puteți vedea, această metodă nu funcționează. Încercați abordarea opusă – nu învățați eficacitatea regulilor lexicale și gramaticale pentru a compune propoziții, ci învățați propoziții drepte din care puteți înțelege gramatica și amintiți-le aceste cuvinte.Întoarce-te la copilărie. De fapt, reveniți la metoda pe care ați folosit-o înainte. Sau poate nu vă amintiți cum ați învățat ca un copil tânăr ceh, mai întâi de toate, am învățat să înțelegem întreaga propoziție și apoi să reluăm și să învățăm treptat să vorbim fără probleme.El nu și-a imaginat niciodată în jurul gramaticii sau vocabularului forjării. Ați făcut cehul înainte de a începe să învățați gramatica cehă la școală sau ați întrebat vreodată de ce înțelegem mai bine limba engleză decât limba slovacă în limba engleză sau dacă limba slovacă este foarte asemănătoare cu limba cehă și de aceea avem o engleză similară.

Sună ciudat, este adevărat, dar este. Diferite limbi, gândire diferită. Atunci când învățăm o limbă străină, ea ne atrage cu adevărat să traducem totul din limba maternă literalmente și viceversa.Treptat, datorită regulilor unei analize gramaticale complete din 2018, descoperim că nu putem traduce literalmente complet, dar putem citi de multe ori de la englezi care este naționalitatea vorbitorului.Când am învățat puțin ceh, am învățat să gândim și în cehă. Gândurile noastre reflectă ordinea cuvintelor și structura propozițiilor în cehă … ………………………………………….. ………………………………………….. …………………………………………. În mod similar , Gândurile slovace sunt în limba slovacă. Deși cehii și slovacii vorbesc engleza, ei înțeleg mai bine decât cehii și britanicii. .mai sus mentionat LingFluent. Pătrat

Ce este Ling Fluent – o metodă de învățare a limbilor străine?

Acest lucru se datorează faptului că engleza cehă și slovacă reflectă un vocabular similar ceh-slovac. Brit gândește în limba engleză, în limba sa maternă.Prin urmare, modul său de gândire reflectă ordinea în limba engleză și structura propoziției sale. Cum veți învăța Ling Fluent să vă gândiți într-o limbă străină?Pentru ca cehii să învețe corect o limbă străină, trebuie să învețe să gândească în ea. Nevoia de a traduce totul în limba cehă și viceversa trebuie abandonată. Există o lungă întârziere în furnizarea unei traduceri cehe continue, deci nu puteți fi la fel de directă și directă ca și omologul dvs. Când învățați, concentrați-vă pe întreaga propoziție, structura acesteia și ordinea cuvintelor Ling Fluent. Rețineți fraze întregi sau propoziții mai scurte.

Când veniți cu o propoziție pe care nu o înțelegeți, traduceți vocabularul într-un dicționar pentru a înțelege semnificația propoziției, dar nu o traduceți în fraza cehă corectă.Aceasta este o regulă foarte simplă, care vă va învăța într-adevăr numai într-un feedback străin în limba Ling Fluent. Cel mai dificil lucru este să învinge dorința de traducere. Trebuie să fii disciplinat un forum Ling Fluent și să uiți de Republica Cehă. Concentrați-vă numai pe propozițiile de limbi străine și pe semnificația acestora. Exemple cehe pentru dvs. când învățați o limbă străină, forumurile Ling Fluent trebuie să înceteze să existe!Încercați-l cu filme. Vizionarea filmelor în limba engleză cu subtitrări cehice este un bun ajutor. Deși traducătorii traduc titlurile în propozițiile corecte cehă, ele nu sunt aceleași cu cele din limba engleză. Subtitrările cehice se bazează pe limba cehă, însă dacă traducem ceea ce personajele spun cu adevărat în film, subtitrările cehului vor fi diferite. Interpreții au fost deosebit de importanți. De aceea, puteți vedea clar filme cehice cu subtitrări, care este diferența dintre gândirea cehă și cea engleză. Nu este adevărat că cineva nu are limbi mobile.

TAG PJ Prețul special -50%

Dacă puteți învăța cehă, puteți învăța o altă limbă, pentru că problema nu este într-o „celulă de limbi străine”, ci în metodă. Există diferite metode de predare și cel mai simplu mod de a face totul este aceeași metodă pe care am învățat-o ca Pol. așa am învățat polonez. Principiul de bază al procesului de învățare, care a fost dobândit nu numai de oameni, ci și de alte animale, este principiul imitației. Copiii mici își asculta părinții care le învață cehă, deci și ei învață cehă să învețe limba cehă.Când cresc, părinții încetă să râdă de ei și încep să vorbească în mod normal. Și să ne gândim la asta – copiii părăsesc chat-ul pe forum și încep să vorbească în mod normal. Copiii ascultă, încearcă să înțeleagă și să imite treptat ceea ce aud.Într-o limbă străină este mai ușor. Când începeți să utilizați această metodă de imitație pentru a învăța o limbă străină, atunci veți arăta ca un copil nou-născut la început. El nu înțelege nici un cuvânt de la mama, tatăl sau restul familiei sale cu privire la rezultate. El este pur și simplu confuz și nu înțelege rezultatele.mai sus mentionat LingFluent. Pătrat

Ce este Ling Fluent – o metodă de învățare a limbilor străine?

Exact așa te uiți la prima vedere. Dar, ca un copil, și în curând să înțelegeți primele cuvinte și fraze, acest lucru vă va ajuta rapid, pentru că, spre deosebire de un copil, aveți un dicționar în care puteți găsi simțul a ceea ce auziți (sau puteți vedea prețul scrise Ling Fluent – nou-născut). Nu încercați să găsiți cuvintele pe inimă, deoarece această metodă are rezultate foarte slabe pentru majoritatea oamenilor.Probabil ați învățat o limbă străină foarte bună la școală, dar nu aveți nevoie de gramatică. Nici măcar nu trebuie să învățați prețul de gramatică în timp ce imitați Ling Fluent.Nu credeți că Ling Fluent unde să cumpărați sau cum să-i spuneți unui copil de doi ani un semn de exclamare sau o formă absolută ciudată a verbului „da”. Ea se va uita la tine ca un nou-născut – confuz și de neînțeles.

În același timp cînd cade pe terenul de jucărie, spune „păstor!” (Acesta este semnul exclamării) și apoi îi cere să-i aducă jucăria – „da” spune (este necesar). Un copil de vârstă preșcolară nu cunoaște gramatica, dar este capabil să vorbească și să înțeleagă limba cehă la Ling Fluent . Nu există niciun motiv pentru care ar trebui să învățați gramatica germană în detrimentul Ling Fluent înainte de a putea învăța limba germană să vorbească și să înțeleagă. Mai mult, dacă predați Ling Fluent apreciați limba străină prin imitarea acesteia, veți putea reacționa rapid, deoarece gramatica nu se gândește nici măcar.Este mult mai bine decât vânătoarea în memorie, pentru că este ultima dată când a fost vânat un allegru. Memorie mecanică numai pentru copii.
Ați observat, de asemenea, că facturarea dvs. nu este la fel de ușoară ca înainte?Acest lucru se datorează faptului că eficiența memoriei mecanice scade odată cu vârsta. Din nefericire, acest lucru este adesea cazul predării limbilor străine, deoarece trebuie să învățăm o mulțime de vocabular. Acesta este unul dintre motivele pentru care adulții adesea simt că nu au talent pentru limbi străine sau că sunt bătrâni pentru că nu servesc memoria. Memorie logică – o șansă pentru persoanele în vârstă. Nu este nevoie să aruncați secară în secară: în plus față de memoria mecanică, avem și memoria logică a ceneo, care se îmbunătățește odată cu vârsta. Și o altă veste bună: memoria logică este mai eficientă la un cost mai mare decât memoria mecanică!

Ling Fluent Prețul special -50%

Folosim memoria logică atunci când ne amintim informațiile individuale stocate în blocurile logice. Această memorie poate fi de asemenea folosită pentru a preda limbile străine de unde să cumpere, dar trebuie testată folosind metode adecvate. UNESCO recomandă logica.Încă mai avem Ling Fluent chomile metodologia gramatico-translatoare pe care știm cu toții de la școală și o analiză completă din 2018 bazată pe memoria mecanică – o formulă familiară de cuvinte și gramatică.Dimpotrivă, hamsterii susțin memoria logică a unor metode mai puțin cunoscute, majoritatea bazându-se pe descoperirile neurologului și psihiatrului bulgar George Lozanov. Descoperirile sale au fost recomandate pentru utilizarea în predarea limbilor străine de către UNESCO, chiar și în anii 1970. Una dintre aceste metode este metoda Imitum, în care nu citești vocabularul sau gramatica, dar asculți întreaga propoziție – dacă vrei o poveste. Doar propozițiile semnificative și unitățile logice sunt mai ușor de memorat în memoria pe termen lung, precum și de informații sensibile din punct de vedere emoțional.mai sus mentionat LingFluent. Pătrat

Ling Fluent Fiches – Polonia, Producator

Acesta este motivul pentru care este mai ușor să vă amintiți frazele a doi oameni care vorbesc unul cu celălalt (un șofer uimit cu un polițist, o mamă cu o fiică adolescentă, …) decât cuvintele din lista de mai jos.Așa că uităm metodele bifurcate și clasice care sunt doar pentru copii (pentru că nu mai avem o memorie bună). În schimb, profitați de ceea ce oferă vârsta noastră în creștere – o stocare logică mai bună.Și cu cât practici mai mult, cu atât mai bine. În mod logic, este bine să vă amintiți în mod logic cardul Ling Fluent. Doriți să învățați bine o limbă străină, dar nu vă place să stați pe cărți și pe gâtlej, ceea ce nu este un motiv pentru a renunța la învățarea limbilor străine? Există metode care nu vă fac să vă aflați în cărți. Nu toate încercările trebuie să fie plictisitoare. Încercați-l electronic. Dacă nu vă plac cărțile, alegeți un curs pe care îl puteți studia pe computer, pe CD sau pe telefonul smartphone.

Aceste cursuri sunt mult mai interesante și plăcute pentru producător, pentru că profită de posibilitățile tehnologiei moderne. În plus față de sunete de magazin, text și fotografii, puteți găsi, de asemenea, videoclipuri, animații, grafice și chiar jocuri distractive în cursurile care vă învață mult mai mult. Limbile străine sunt peste tot în jurul nostru. Există două tipuri de studii – active și pasive.Când învățați activ, stați într-o carte sau pe un computer, concentrându-vă și învățând sincer. Dimpotrivă, atunci când învățați pasiv, învățați atât de inconștient – de exemplu, în divertisment.Limbile străine sunt peste tot în jurul nostru, de la subtitrări și ghiduri de produse la reclame și melodii radio. Uneori suntem deranjați de limba străină în mass-media, uneori nici măcar nu știm despre asta, dar puțini o pot folosi. Testarea pasiva poate fi, de asemenea, amuzanta. Nu trebuie să ascultați înregistrări educative în timpul călcatului. Puteți viziona filmul original cu subtitrări cehe sau puteți merge cu prietenii la clubul karaoke și imita cântece străine. Sau ridicați versurile melodiilor preferate și le traduceți.

Ling Fluent Prețul special -50%

Apoi, ascultați melodiile și încercați să distingeți între cuvinte. Puteți învăța ceva nou, jucând jocuri pe calculator în străinătate, dar și jucând jocuri care nu sunt ca jocuri pe calculator. Poate fi distractiv să citești diferite etichete și manuale de produse.Nu întotdeauna o traducere de bună calitate, așa că dacă aveți un buton în limba cehă pentru a porni la dreapta, trebuie să îl transformați în stânga în aceeași mașină de spălat vase. Avem o mulțime de prostii pentru noi. Joc școlar. Toate aceste activități zilnice, relaxante și distractive ajută Polonia să învețe limbi străine.Nu tot ce-ți amintești foarte bine, dar creierul tău va stoca multe informații noi în vocabularul pasiv. Bucurați-vă și aflați în același timp Polonia, deoarece sloganul actual depășit nu se aplică: „învățarea – tortura”. Alege metoda potrivita, uita-te in jur si foloseste limbajul si vocabularul diferit care minti!mai sus mentionat LingFluent. Pătrat

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 707
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*