Micoză orizontală Cap de piele superficială păroasă

[Total: 0    Average: 0/5]

Pielea superficială cu pielea este o varietate de infecții fungice cauzate de un ciuperci de forfecare în interiorul părului. Se caracterizează prin apariția unor focare de exfoliere pe păr, care dau impresia de a fi tăiate. Boala nu provoacă alopecie permanentă și cicatrizare.

Simptomele de a împiedica micoza în scalpul părului superficial

Ciuperca de forfecare se execută cu focare de tărâțe exfoliante pe suprafață, care sunt, de obicei, numeroase și fine, cu puncte de culoare gri și neagră neregulate. care dă impresia unei tunsoare.

Intensitatea simptomelor inflamatorii în cursul filmării micozelor este nesemnificativă. Procedura este stoparea cronică și spontană a leziunilor cutanate după pubertate. Părul este complet refăcut.

Diagnosticul bolilor fungice care defalc scalpul părului superficial

Diagnosticul se bazează pe caracteristicile clinice ale inelului de forfecare și pe examinarea microscopică a prezenței ciupercului (sistem de spori de păr intern).

În diferențierea micozelor de tir, trebuie luate în considerare următoarele: mătreața obișnuită (fără schimbare a părului), psoriazis (prezența crăpăturilor stratificate și a scalelor), eczema seboreică (absența leziunilor intra-isale) și alopecia (fără înfundarea epidermei ) . Examinarea microscopică și rezultatul culturii sunt decisive.

Tratamentul micozelor care defalc scalpul părului superficial

Terapia sistemică a dermatofitozei superficiale este recomandată în cazul apariției multor focare de boală și a lipsei de eficacitate a tratamentului topical.

Metoda de bază a tratamentului fibrozei este utilizarea de unguente și creme care conțin substanțe antifungice pe zonele afectate ale pielii, care de obicei este asociată cu o eficiență ridicată.
Mariusz Kłos

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 707
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*