O dieta cu borcan (dieta alimentara pentru bebelusi) – 10 lucruri pe care ar trebui sa le stiti

[Total: 0    Average: 0/5]

Dacă ați urmat tendințele dietetice în ultimii ani, este posibil să fi auzit despre o dietă bazată pe produse pentru bebeluși.Deși este clar că această dietă include consumul de alimente pentru copii, este posibil să vă întrebați:Desi moda pentru aceasta dieta a aparut atunci cand Tracy Anderson, Jennifer Aniston si Reese Witherspoon au inceput sa o foloseasca, tot trebuie sa o testam personal pentru a vedea daca este intr-adevar eficace. articolul descrie toate detaliile unei diete bazate pe formule pentru sugari, inclusiv beneficiile pentru sănătate, efectele secundare și orientările generale.

Ce este o alimentație pentru copii?

Dieta pentru sugari este tendința în care cei mai subțiri primesc cea mai mare parte a caloriilor zilnice din alimentele pentru bebeluși care pot fi cumpărate în magazine în borcane mici sau în ambalaje sau pot fi preparate acasă. Mulți oameni folosesc această dietă pentru a pierde kilograme în plus. De obicei, cantități mici se pierd în câteva zile. Popularizată de trainerul personal Tracy Anderson, dieta pentru copii este concepută pentru a reduce cantitatea de ingrediente nocive în alimente, porțiuni de control și calorii și pentru a furniza vitamine esențiale. În plus, alimentația dvs. pentru alimente pentru bebeluși poate sau nu să includă un volum caloric dintr-o masă solidă. Alimentația pentru alimente pentru copii a fost disponibilă încă din anii ’80. Popularitatea produsului a crescut în ultimul deceniu, dar nu a fost. Deși a devenit o dietă populară în rândul multor grupuri, este, de asemenea, una dintre cele mai dificile diete de întreținut și una dintre cele mai controversate. Acest lucru se datorează faptului că alimentele pentru copii sunt în mare parte libere de grăsimi și condimente pe care suntem obișnuiți să le consumăm cu mese obișnuite. Lipsa ingredientelor și a aromelor aferente face dificil pentru mulți subțire să suporte hrana pentru copii.

Concluzie: Alimentația pentru alimente pentru copii este o dietă care cere oamenilor să mănânce în principal alimente pentru copii, ceea ce poate fi o sarcină foarte dificilă.

Cum functioneaza dieta pentru copii?

Fiind pe o dieta alimentara pentru bebelusi, slimmerii se asteapta sa primeasca majoritatea sau toate caloriile lor din alimente pentru copii, ceea ce poate insemna consumarea a mai mult de paisprezece borcane pe zi. Oamenii care cumpără alimente pentru copii preparate în mod obișnuit mănâncă câte un borcan pe oră în timpul zilei, iar cei care își pregătesc propria hrană pentru copiii lor acasă mănâncă o porție echivalentă pe oră. Fiecare porție a alimentelor pentru bebeluși conține, de obicei, între 50 și 90 de calorii, motiv pentru care trebuie să mănânce atât de mult în timpul zilei pe o dietă.De obicei, mâncarea a cel puțin o duzină de borcane de mâncare va furniza aproximativ 1000 de calorii.

În funcție de obiectivele dvs. zilnice de scădere în greutate, puteți mânca și mai mult dacă mâncați doar alimente pentru copii. Slimmerii care mănâncă o masă obișnuită, de obicei masa de prânz, economisesc spațiu în bugetul caloric pentru o mică parte din proteine și legume. Acestea pot fi pește și legume, carne de pui și legume sau o opțiune vegetariană, de ex. fasole neagră și legume. Dieta alimentară pentru bebeluși ușurează menținerea obiectivelor calorice și vă oferă confortul suplimentar de a consuma alimente finite. De obicei, durează de la trei zile la o săptămână și nu este menținută pentru o perioadă mai lungă de timp.

Concluzie: O alimentație pentru copii necesită câteva zile de hrană pentru bebeluși în câteva zile și poate permite o masă obișnuită de proteine și legume.

Avantajele unei diete pentru alimente pentru copii

Această dietă a devenit una dintre cele mai controversate și puternic discutate în ultimii ani. În timp ce unii oameni se întreabă despre beneficiile lor, alții cred că alimentele pentru sugari ar trebui să fie destinate sugarilor. Acest lucru se datorează în principal faptului că copiii au sisteme digestive diferite și cerințe nutriționale decât adulții; hrana lor este pregătită special pentru nevoile lor. Cu toate acestea, există o serie de beneficii care pot rezulta din adoptarea temporară a unei alimentații pentru alimente pentru copii. Acestea sunt:.

 • Pierderea rapidă în greutate
 • porțiuni mai mici
 • mai multe fructe și legume
 • aditivi mai puțin dăunători

Unii oameni pot pierde cateva kilograme pe saptamana pe o dieta cu borcan. Cu toate acestea, aceste rezultate ar putea să nu fie durabile deoarece o dietă constând în principal din produse pentru copii este dificil de întreținut. Slimmerii ar trebui să facă alegeri nutriționale mai bune dacă doresc să își mențină noua greutate după ce părăsesc dieta pentru copii. Această dietă ajută, de asemenea, pe cei cu control al porției, deoarece necesită doze mai mici, mai frecvente în timpul zilei. Aceasta nu va schimba dimensiunea stomacului, deoarece stomacul nu se micsorează fără intervenție chirurgicală; cu toate acestea, poate schimba cât de flămânzi vă simțiți și vă ajută să mâncați mai puțin. În plus, această dietă vă poate ajuta să slăbească oamenii să mănânce mai multe fructe și legume și să ofere o anumită valoare dietetică oamenilor care nu sunt vegetarieni. Ea elimină, de asemenea, mulți dintre aditivii nocivi care se găsesc în produsele obișnuite pentru adulți.

Rezumat: O dieta cu borcan poate duce la pierderea rapida in greutate si la obtinerea unor obiceiuri mai bune de control al portiunii, crescand in acelasi timp consumul de fructe si legume si reducand consumul de aditivi.

Ghidul alimentar al alimentelor pentru copii

În mod surprinzător, nu există linii directoare clare sau lipsite de ambiguitate pentru această dietă. Acest lucru se datorează în principal faptului că marea majoritate a nutriționiștilor și sportivilor nu acceptă adulții care mănâncă alimente pentru copii ca o sursă de calorii și nutriție.Din moment ce această dietă nu a reușit să obțină nici o credibilitate reală în comunitatea de sănătate, doar câțiva pași generali sunt dublați de nutriționiștii la modă.Oamenii din această dietă consumă de obicei un anumit număr de calorii pentru a pierde în greutate. Acest număr poate fi calculat pe baza valorilor curente de masă și înălțime, a genului și a efectului țintă imaginar. Atunci când un dietetician și mai subțire calculează câte calorii ar trebui să mănânce, pot determina câte porții de alimente pentru copii au nevoie să mănânce în fiecare zi. De asemenea, puteți verifica câte calorii puteți aloca la cină dacă decideți să luați o masă obișnuită pe zi. Un copil care își slăbește începe dieta consumând aproximativ o porție de alimente pentru copii pe oră pentru un număr fix de zile.

Rezumat: Indicațiile individuale pentru fiecare subțire vor depinde de greutate, înălțime, sex și dacă va trebui să mănânci și o masă obișnuită.

Meniu în alimentația pentru alimente pentru copii

Din păcate, pentru cei care se bucură de o dietă cu borcan, alegerea felurilor de mâncare poate fi limitată sau chiar neappetizantă. În timp ce majoritatea oamenilor ar dori merele și piureurile de banane, foarte puțini sunt încântați să mănânce legume picante și carne de vită sau piure de prune. Deoarece varietatea din dieta ta este mai sănătoasă, mulți slimmers sunt nevoiți să mănânce sau cel puțin să încerce opțiuni nesănătoase.În general, borcanele pot consuma o mulțime de fructe rase, cum ar fi mere, pere, banane, piersici și zmeură, precum și legume cum ar fi cartofii dulci, mazărea, spanacul, dovleacul și porumbul.

În plus față de carne, cum ar fi curcan, carne de vită și pui, puteți mânca, de asemenea, alimente de orez, ovăz și linte pentru copii pe alimentația pentru alimente pentru copii. Aceste alimente sunt, de obicei, ușoare în gust, iar slimmerii nu vor găsi multe alimente pentru copii decadente sau desert în cele mai multe magazine. Alternativ, puteți produce propriile alimente pentru copii cu oricare dintre ingredientele de pe alimentația pentru alimente pentru copii, atâta timp cât este similar în ceea ce privește conținutul alimentelor pentru bebeluși pe care le cumpărați în magazin. Pulpa acasă cu tone de aditivi, grăsimi sau zaharuri nu va avea același număr de calorii și nu va aduce același efect.

Concluzii: Slimmerii vor fi adesea limitați la opțiuni blande și adesea neaproape, cum ar fi prune, carne și piure de legume – cum ar fi spanacul și dovleacul.

Rețete pentru mese în alimentația pentru alimente pentru copii

Utilizatorii de alimente pentru copii, de obicei, nu amestecă alimentele pentru copii cu alte alimente și nu introduc alimentele pentru copii în reguli. Cu toate acestea, ei pot face alimente proprii pentru copiii cu ingrediente special selectate. Alimentele interne pentru bebeluși includ în general: ..

 • ingredientul principal, cum ar fi ovăzul sau merele
 • apă
 • vitamine

Dacă este necesar, alimentele pot fi amestecate cu apă pentru a obține o consistență adecvată sau pot fi sub formă de piure. De asemenea, pot fi adăugate vitamine dacă este necesar (și sunt într-adevăr recomandate adulților care nu iau suplimente multivitamine). Pentru cina opțională pentru mâncare solidă, slimmers consumă alimente aburit sau legume prăjite, cu adăugarea de pește, carne de pasăre, carne de vită sau proteine vegetale. Acestea pot fi pește prăjit, carne de pui sau carne de vită, carne prăjită sau legume gătite.

Concluzie: Cei de pe o dietă cu borcan, care decid să-și facă propriile mese pentru copii, pot să o facă cu ușurință prin curățarea fructelor și legumelor cu puțină apă și adăugarea de vitamine.

Plan de hrănire pentru alimente pentru copii

Poate că unul dintre aspectele cele mai dificile ale acestei diete este calendarul pe care trebuie să-l urmeze cei mai slabi. Pornind de la micul dejun, care este pe dieta, încep să mănânce o porție sau un borcan de hrană pentru copii o dată pe oră, până la prânz. Dacă un subțire renunță la un pranz solid, procesul va continua până când își vor atinge obiectivele calorice în timpul zilei. Spre deosebire de obiceiurile alimentare tradiționale, cum ar fi micul dejun, prânzul și cina, alimentația pentru copii necesită ca oamenii să mănânce toată ziua. Acest lucru este parțial necesar deoarece o parte din alimente pentru copii nu satisface nevoile unui adult, ceea ce face ca o persoană să fie slabă și foame dacă consumă prea puține porții de alimente pentru copii. În plus, este dificil să mănânci mai mult de un borcan într-un singur scaun la un moment dat, așadar împărțirea acestuia în timp ajută la eficientizarea procesului.

Concluzie: Oamenii care consumă alimente pentru copii trebuie să mănânce o porție în fiecare oră pentru a evita foamea excesivă și pentru a putea consuma cantități mari de alimente pentru copii.

Dieta alimentara pentru slabire

Adevărul este că majoritatea oamenilor nu sunt dispuși să mănânce alimente pentru copii decât dacă consideră că pot beneficia de el. Singurul motiv pentru care oamenii au început să mănânce o duzină de borcane de alimente pentru copii pe zi este pentru că vor să piardă în greutate rapid. Înlocuirea gustărilor nesănătoase cu borcane de alimente pentru copii poate ajuta la reducerea aportului de calorii și înlocuirea a două mese pe zi cu alimentele pentru copii este destul de extremă și nesustenabilă. Poate nu numai că este costisitoare, ci și obositoare din punct de vedere fizic și emoțional, lăsând sentimentul de slăbire a insatisfacției.

Concluzie: Această metodă vă poate ajuta să pierdeți câteva kilograme în câteva zile sau săptămâni, dar nu este o dietă ușor de întreținut pe termen lung.

Care sunt efectele secundare ale unei diete asupra copiilor?

Potrivit medicilor și nutriționiștilor, cea mai mare problemă sunt efectele secundare potențiale pe care le pot avea slăbirea oamenilor. În primul rând, este mai ușor pentru aceștia să intre într-o stare de malnutriție deoarece consumă alimente cu nutrienți destinați sugarilor. Există, de asemenea, o șansă mai mare ca o persoană pe o dietă să se descurajeze și să mănânce mai puțin calorii decât este necesar, deoarece mâncarea este atât de grea pentru stomac. În plus, această dietă vă poate încetini metabolismul, deoarece sistemul digestiv nu este adaptat pentru a distruge alimentele în componente mici. În cele din urmă, acest fenomen poate duce la sporirea în greutate atunci când restul se întoarce la alimentația normală, mai ales dacă se supraestimează la sfârșitul dietei. În general, această dietă poate provoca :.

 • oboseală
 • epuizare
 • deficiente nutritionale
 • a încetinit metabolismul
 • cresterea cresterii in greutate

În special, acest tip de dietă invazivă vă poate încetini metabolismul și vă poate forța corpul să vă reducă mușchii pentru a utiliza energia. Masele musculare scăzute încetinesc metabolismul, determinând creșterea rapidă în greutate.

Concluzie: Această dietă ar putea face pe cei care pierd o greutate să se simtă epuizați, iar după terminarea dietei va fi mai ușor pentru ei să câștige în greutate.

Concluzii privind dieta finală a alimentelor pentru copii

În timp ce hrana pentru copii poate părea sănătoasă, îi lipsesc nutrienții, calorii și fibrele pe care adulții trebuie să le funcționeze și să rămână în formă bună. Această dietă nu poate duce numai la malnutriție, ci poate avea și efectul opus celui dorit și poate determina creșterea în greutate atunci când vă întoarceți la mese normale. Dacă nu vrei să-l mănânci ca o gustare cu conținut scăzut de calorii, e mai bine să lași hrana pentru copii … pentru copii. În schimb, puteți trece la o dietă sănătoasă și echilibrată și puteți crește activitatea fizică pentru a pierde treptat greutatea și pentru a evita creșterea ulterioară în greutate.

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 707
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*