Pancreatita acuta

[Total: 0    Average: 0/5]

Pancreatita acută este o boală cu multe cauze. Aceasta poate fi cauzată de o boală infecțioasă sau de infecții gastrointestinale acute. De obicei apare ca urmare a unor boli ale conductelor biliare și ale vezicii biliare.

Adesea, pancreatita acută este o consecință a dificultății de scurgere a bilei. Se caracterizează printr-un curs rapid. În majoritatea cazurilor, consecințele bolii sunt reversibile.

Simptomele de pancreatită acută

Pancreatita acută este caracterizată prin durere la nivelul stângului subcostal radiant la umărul stâng, vărsături cu conținut de stomac în culoarea galbenă, șoc, tonul pielii albastru palid, dispnee, transpirații scufundate la rece, droguri, ritm cardiac rapid, tahicardie, tensiune arterială scăzută.

În caz de pancreatită acută, febra atinge 39 de grade. Acoperirile abdominale sunt ușor întinse, iar gaura inimii este dureroasă. Uneori se observă modificări ale rinichilor, cum ar fi rolele albe din nămolurile urinare, creșterea nivelurilor de azot rezidual. Hipocalcemia și tetania apar în cazuri grave.

Tratamentul pancreatitei acute

Pancreatita acută este o boală foarte gravă. Toate sistemele ar trebui să fie inspectate într-o exploatare severă. Este necesar să urmați o dietă mai strictă, să administrați fluide intravenoase, să sugerați o probă gastrică, să utilizați analgezice (morfina este contraindicată).

În cazul simptomelor de pancreatită acută, poate fi introdus un antibiotic. Intervențiile chirurgicale ar trebui utilizate în cazul complicațiilor.
Monika Kozak

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 689
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*