Plângeri ale pacienților

[Total: 0    Average: 0/5]

Septicemia urinară poate avea simptome clinice diferite. Apariția acestuia este indicată de ritm cardiac accelerat, tensiune arterială scăzută, volum urinar scăzut în timpul zilei sau urină completă, temperatură corporală crescută, întuneric, grețuri și vărsături.

În plus, pot apărea leucocitoză (niveluri crescute de celule albe din sânul pacientului), trombocitopenie (scăderea numărului de trombocite) și insuficiență hepatică care se manifestă diferit în cursul septicemiei urinare.

Unii pacienți cu septicemie urinară prezintă o colorare galbenă a pielii și a membranelor mucoase. O condiție deosebit de periculoasă, care este asociată cu o amenințare directă la viață și o mortalitate ridicată, este sindromul de coagulare endovasculară.

Diagnosticul septicemiei urinare

Diagnosticul septicemiei urinare nu este dificil de stabilit, cu excepția cazului în care este slab simptomatic. Afecțiunile raportate de pacient, starea clinică a pacienților și anomaliile găsite în testele de laborator indică septicemia urinară.

În diferențierea septicemiei urinare, este necesar să se excludă condițiile septice care se dezvoltă în cursul infecțiilor periculoase prezente în alte sisteme și organe. Diagnosticarea rapidă este necesară deoarece diagnosticarea târzie, atunci când procesul este bine avansat, duce adesea la descendență fatală.

Tratamentul septicemiei urinare

În terapia septicemiei urinare, drenajul urinei infectate deasupra obstacolului este de importanță fundamentală. Este un tratament cauzal, lipsa unui astfel de tratament este o greșeală în domeniu și, în ciuda intervenției simptomatice, nu este posibilă tratarea pacienților în astfel de cazuri.

Este necesară puncția rinichiului și crearea unei fistule epiteliale percutanate sau bullous. În plus, cateterul poate fi inserat în vezica urinară.

Împreună cu cauza cauzală, terapia pentru controlul simptomelor este esențială. Tratamentul este același ca și pentru alte tipuri de șoc și este, de asemenea, necesar să se utilizeze antibiotice care au un spectru larg de efecte asupra bacteriilor gram-negative și gram-pozitive.

Dacă bănuiți prezența unei infecții bacteriene cauzate de microorganismele anaerobe, trebuie să atașați și un alt preparat, de exemplu: „Infecție bacteriană” sau „Infecție bacteriană”. clindamicină .

Prognoză în septicemia urinară

Prognosticul septicemiei urinare depinde de mulți factori, în principal de severitatea bolii la momentul diagnosticului. Dacă tratamentul este implementat devreme și obstacolul este îndepărtat din tractul urinar, prognosticul este pozitiv.

Trebuie reamintit faptul că unele dintre antibiotice au un efect toxic asupra țesutului renal și, prin urmare, este necesar să le administrați individual, în funcție de starea funcției renale în septicemia urinară.

Septicemia urinară este asociată cu riscul de a dezvolta complicații severe, în special eșec multiorganic. În cazul unui șoc septic, mortalitatea trebuie să depășească 50% din cazuri.

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 707
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*