Rinita severă

[Total: 0    Average: 0/5]

Bronșita acută (Bronchitis acuta) este un proces inflamator al tractului respirator. Inflamația apare de obicei pe întreaga lungime a căilor respiratorii, dar poate apărea și în trahee sau bronhii.

Cea mai frecventă cauză a inflamației este infecția virală, bacteriană sau micoplasmatică, dar de obicei nu este posibilă verificarea exactă a acesteia în timpul bolii. Apariția bronșitei acute este asociată cu slăbiciunea corpului, iritarea frecventă a tractului respirator, de ex. căile respiratorii. emisii provenite de la vapori și fum. În timpul perioadelor de creștere a infecțiilor micoplasmice și virale, persoanele care nu sunt expuse riscului sunt, de asemenea, susceptibile la tulburări.

Simptome ale rinitei bronsite acute

Cele mai frecvente simptome ale bronșitei acute sunt următoarele:.
– tuse seacă,
– expectorarea slabă,
– plâns, furios,
– murmurări veziculare ascuțite,
– posibil febră.

Apariția cianozelor și a simptomelor similare cu Astma se observă în inflamația bronșică. Această condiție este gravă și necesită spitalizare. Implicarea traheală, pe de altă parte, cauzează pierderea auzului și tuse neproductivă.

Diagnosticul bronșitei acute

Rinita bronșică acută este diagnosticată atunci când apar următoarele simptome în cursul unei boli de răceală: eritrocitmie, eritrocitmie, eritrocitemie, eritrocitemie, eritrocitemie. tuse, exacerbarea murmurului vezicular, expectorarea. Tulburarea ar trebui diferențiată cu pneumonia, dihotomia bronșică și gripa.

Tratamentul bronșitei acute

Tratamentul rinitei bronsite acute datorită fondului inflamator neclare se bazează întotdeauna pe terapia cu antibiotice (care acționează atât pe bacterii, cât și pe microplasme). În plus, pacientul ia medicamente pentru diluarea bronșică. Se recomandă cantități mari de apă și, în cazul tusei uscate, se administrează medicamente pentru inhibarea reflexelor tusei.

Rinita bronșică acută cu simptome Astma este o indicație pentru administrarea suplimentară a hormonilor suprarenali.

În cazul bronșitei acute, este recomandată terapia în spitalul de spital, unde, în plus față de tratamentul cu antibiotice, corticosteroizi și medicamente pentru diluarea bronhiilor, se folosește terapia cu oxigen, dacă este necesar.
Zhaneta Malec

Comentarii Rinita bronșică acută

Teza de doctorat 2009-01-02 13:22

Și cine îți va asuma responsabilitatea pentru modul în care vei fi ucis dacă crezi că, cu micuța mea cerebelă, ai avut bronsită obișnuită tratați cu Rutinoscorbine și asta era pneumonie sau sepsis

ehhh | 2009-03-10 15:37

Dacă aveți oricare dintre aceste simptome, ar trebui să aveți deja o minte în cap după ce ați citit această notă scurtă pentru a merge la medic.

Comisia își va continua eforturile în acest domeniu în 2009-03-14 22:50

Cu toate acestea, el vede că cărțile pentru medic trebuie citite de medici. Un laic încă incomprehensibil încearcă să explice acest lucru chiar și celui mai bun cuiva.

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 689
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*