Substanțele de proteine care înlocuiesc o masă. Revizuire.

[Total: 0    Average: 0/5]

Înlocuirea meselor

Aveți o problemă în ceea ce privește urmărirea limitei de admisie a caloriilor în timpul micului dejun, prânzului și cina?Sau vă luptați să vă mențineți gustările calorice sub această limită sănătoasă – 100-150 de calorii pe masă – consumarea prea multă și prea multă hrană este una dintre cele mai dificile părți ale pierderii în greutate în procesul de scădere în greutate și de aceea multe diete au opțiuni de înlocuire a mesei. Am testat toate alternativele sănătoase posibile în jurnalele medicale și rapoartele de cercetare din orice unghi pentru a găsi faptele. Aveți dreptul să știți la ce decideți când alegeți să aveți o masă de înlocuire a proteinelor.

Înlocuirea proteinelor – despre ce este vorba?

O înlocuire de masă este o masă preambalată, o bară sau un shake pentru a „înlocui” mesele tradiționale.Aceste înlocuitoare sunt pline de vitamine și substanțe nutritive de care aveți nevoie. Jurnalul Internațional de Obezitate, un jurnal științific referitor la obezitate și alimentație sănătoasă, afirmă că „astfel de intervenții pot contribui în mod sigur și eficient la scăderea semnificativă permanentă a greutății și îmbunătățirea factorilor de risc de greutate”. Studiile analizate în Jurnalul Internațional de Obezitate s-au axat, bineînțeles, pe înlocuirea parțială a meselor cu înlocuitori de proteine, mai degrabă decât pe înlocuirea completă a mâncărurilor cu substanțe sub formă de amestecuri nutritive. .Amintiți-vă că dozele de calorii variază în funcție de marcă și de produs, deci trebuie să verificați eticheta înainte de a cumpăra dacă se potrivește cu planul de pierdere în greutate sau dacă aveți un specialist care să vă facă acest lucru.doctor sau dietetician.

Înlocuirea parțială a felurilor de mâncare cu înlocuitori de alimente și înlocuirea totală a alimentelor cu substanțe nutritive

Mulți nutriționiști consideră că schimbul complet de alimente pentru nutrienți sub formă de amestecuri de proteine este o soluție bună. Din păcate, prea multe. Aceasta înseamnă că se înlocuiesc reciproc.FIECAREO masă standard cu opțiunea unei baruri, a unui cocktail sau a unui shake ambalat. Totuși, acest lucru nu este valabil în cazul produselor substitutive în cauză. Dacă sunteți în mișcare sau nu aveți timp să împachetați un pranz nutritiv sau să pregătiți un prânz sănătos, puteți folosi, desigur, mese substituibile în loc de masă; totuși, aceasta ar trebui să fie o opțiune suplimentară, nu o dietă integrală bazată pe acestea; o altă alternativă, în cazul dezbaterii sub titlul de schimb parțial vs. total, este pulberea de proteine. Unele înlocuitori de masă sub formă de pulbere de proteine, sau chiar proteine din zer, sunt adesea potabile – sunt plasate într-un recipient inundat cu apă; acest lucru îmbunătățește puțin procesul de „mâncare în zbor” atunci când nu avem timp, dar, de asemenea, nu ar trebui să înlocuiască întreaga dietă sănătoasă.

Proteine de proteine din zer și înlocuitori de făină

Nu orice schimb de masă cu un înlocuitor de proteine este același din punctul de vedere al valorii. Veți găsi ușor că unele cocktail-uri de înlocuire de masă oferă de fapt ingrediente pentru a satisface nevoile dvs. calorice. Pe de altă parte, diferite cocktail-uri de înlocuire a mâncării conțin pulberi proteice diferite sau proteine din zer în același timp, concepute pentru a reduce foametea și a face corpul să se simtă mai plin. Cel mai important lucru este să alegem înlocuirea potrivită pentru nevoile noastre și scopul pentru care decidem să introducem un produs de înlocuire în dieta noastră.

Cele mai populare înlocuiri de mâncare – o prezentare generală a produselor

Există mai multe substitute pentru mesele de luat în dieta dumneavoastră.Acestea includ măsuri precum Jenny Craig, Nutrisystem, Slim Fast, Alegerea sănătoasă și Bucătăria Lean. Nu toți sunt egali în compoziție. Unele dintre ele au, de asemenea, un preț care face imposibil pentru unii clienți să profite de tratament. Să ne uităm la fiecare unul câte unul.

  • Jenny Craig: Jenny Craig nu este doar un produs, ci un întreg program bazat pe schimbarea obiceiurilor alimentare la o dietă sănătoasă. În plus față de produs – masa de înlocuire a lui Jenny Craig – plătiți o taxă lunară pentru consultații și sfaturi nutriționale cu un specialist de la compania producătorului de nutrienți. Potrivit site-ului companiei, costurile de hrană variază de la 15 dolari la 23 dolari pe zi. În concluzie, este între 450 și 690 USD pe lună pentru dieta unei singure persoane – și de multe ori decidem să schimbăm obiceiurile alimentare din întreaga familie.
  • Nutrisystem: Nutrisystem este o dietă substitutivă care costă mai puțin de jumătate din cel mai scump plan alimentar, adică Jenny Craig. Cel mai scump plan din oferta producătorului Nutrisystem este costul de aproximativ 12 USD pe zi. Nutrisystemul conține cocteiluri din pulbere de proteine și proteine din zer în majoritatea meselor și în planurile dietetice.
  • Slim Fast: Slim Fast este unul dintre cele mai populare programe de slăbire care utilizează înlocuitori de masă. Puteți cumpăra cocktailuri și băuturi direct de la magazinul online al producătorului local. Slim Fast este cunoscut pentru cocktail-urile sale de proteine.
  • Alegerea sănătoasă și bucătăria lentă: acești doi înlocuitori de dietă zilnică aparțin aceleiași categorii ca înlocuitorii de mâncare înghețate. Veți cheltui aproximativ 10 USD pe zi pe fructe și legume proaspete dacă vă completați dieta. Cu toate acestea, un efect secundar al acestor înlocuiri dietetice este o creștere mare a aportului de sodiu, care poate determina acumularea de apă în organism. Din păcate, se pare că umflarea și creșterea în greutate – care adesea contravine scopului real al unei diete.

Adăugările nu sunt incluse în ofertă.

Unele programe de substituție nu includ toate produsele alimentare pe care trebuie să le consumați în estimarea costurilor dietetice. La urma urmei, este întotdeauna adăugat un mic imprimat pentru a adăuga fructe și legume proaspete pentru a îmbogăți mesele înlocuitoare.

Dacă nu sunteți atent, aceste suplimente bogate în zahăr pot crește aportul de calorii mult peste nivelurile sănătoase. Dacă doriți să scăpați în greutate, schimbarea mesei va fi inutilă.

Pentru a controla calorii:

  • Îndepărtați prajiturile de salate cremoase și calorii din dieta dumneavoastră
  • Nu adăugați amidon în loc de legume sau fructe.
  • Adăugați legume cu frunze verzi, cu frunze în dieta dvs.
  • Alegeți fructele și legumele cu conținut ridicat de fibre.

Potrivit Jurnalului Nutriției, substituenții îmbogățiți de masă tind să absoarbă mai bine substanțele nutritive esențiale în comparație cu o dietă mai tradițională. “ .

De asemenea, WebMD vorbește despre importanța adăugării de add-on-uri.

„Pentru a vă întări fibrele de fibrină, puteți adăuga mereu câteva legume, o cutie de suc de legume sau o bucată de fructe proaspete la bar sau la băutură”.

Cine ar trebui să utilizeze înlocuitori de produse alimentare și cine nu ar trebui să facă acest lucru?

Nu toată lumea ar trebui să beneficieze de diete care includ înlocuitori de produse alimentare. Dacă aveți tensiune arterială crescută, trebuie să discutați cu medicul înainte de a încerca această opțiune. Cele mai multe mese ambalate conțin mult sodiu, ceea ce poate crește tensiunea arterială. Copiii, pe de altă parte, pot folosi înlocuitori de masă, dar nu aceleași cu cele vândute adulților pentru pierdere în greutate – au propriile lor echivalente. Marci cum ar fi Boost și Pediasure oferă opțiuni sănătoase pentru copii. Ambele conțin pulbere de proteine, iar unele arome conțin proteine din zer. Există studii care demonstrează relația dintre proteina pulbere și sentimentul de sațietate la copiii supraponderali.

Există, de asemenea, interacțiuni potențiale între medicamente și anumite alimente.Discutați cu medicul înainte de a utiliza opțiunea de schimb de masă dacă luați medicamente pe bază de rețetă.

Ce spune știința despre substituenții alimentari?

Datele științifice susțin utilizarea substitutelor de pierdere în greutate. Există multe studii științifice care demonstrează că pot acționa ca o opțiune sănătoasă care vă ajută să pierdeți greutatea și să mențineți o dietă. Există, de asemenea, numeroase studii care arată beneficiile proteinei din praf, a proteinelor din zer și a înlocuitorilor de făină. Iată citările: …

Nutrition Journal

Datele noastre sugerează că o dietă de înlocuire a mesei a reprezentat o strategie eficientă pentru a obține o pierdere semnificativă inițială în greutate și pentru a îmbunătăți mulți parametri de sănătate, menținând în același timp greutatea corporală, inclusiv reducerea inflamației și a stresului oxidativ, doi factori cheie care s-au dovedit a fi recent fundamentul celor mai frecvente boli cronice „.

Dziennik Amerykańskiej Wyższej Szkły Żywienia

„Cerealele gata pentru consum pot fi folosite pentru a promova slăbirea după consum ca porțiuni controlate sub formă de înlocuitori de masă.

Jurnalul de Nutriție

„Înlocuirea de masă este la fel de eficientă și pentru slăbire comparativ cu o dietă convențională cu o structură de slăbire. Disponibilitatea unei diete și confort a fost percepută mai favorabil de către participanții care au mâncat înlocuitori de masă decât de persoanele care fac obiectul programului tradițional de scădere în greutate”.

Cererile de înlocuire a meselor cu înlocuitori de produse alimentare

În piața de slăbire există numeroase opțiuni de dietă care utilizează înlocuitori de masă.Trebuie să vă amintiți că sunteți rezonabil (nu utilizați mai mult de o înlocuire pe zi – în loc de o masă), dar unii slimmers pot beneficia mai mult de adăugarea de ceva cu valoare calorică scăzută sau se agită ca o gustare pentru a-și menține foamea sub control. Succesul acestei opțiuni de slăbire a fost dovedit clinic și dovedit științific, astfel încât să vă simțiți încrezători dacă luați pierdere în greutate prin eliminarea unei mese, adăugați fibre dietetice și alimente bogate în nutrienți și reduceți aportul de calorii la minimul necesar și sănătos Pentru dumneavoastră.

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 689
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*