Varius Plus – opinii reale, cum să-l facă – ingrediente

Varius Plus - opinii reale, cum să-l facă - ingrediente
Varius Plus - opinii reale, cum să-l facă - ingrediente
[Total: 0    Average: 0/5]

Gel sau crema „Varius Plus “ vene varicoase ajută

Varius Plus

la obținerea rezultat rapid este de a ameliora umflarea, pentru a regenera tesuturi ale picioarelor si a reduce aspectul rețelei vasculare. Bazat pe ingrediente naturale, care sunt în contact cu pielea începe să funcționeze în timpul primelor 15 de minute. Gelul ajută la întărirea pereților vaselor

sanguine, normalizarea circulației sanguine, scăderea tensiunii arteriale la nivelul venelor și ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge. Și, de asemenea, ajută la eliminarea umflatura a extremităților inferioare și ameliorează spasme.

Compoziția și efectul său Varius Plus

Gel „Varius Plus “ conține ingrediente naturale, deci aproape nu cauzează alergii. Produsul include următoarele ingrediente:

 • venin de albine Acționează ca un vasodilatator, subțiază de sânge, ameliorează durerea și umflarea, ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge.
 • Concentrat de cerb coarne de cerb siberian. Reduce presiunea in vene.
 • Extras din arborele Ginkgo Biloba. Amelioreaza spasme în vasele de sânge, ceea ce le face mai elastică și îmbunătățește fluxul de sânge.

Din ce este utilizat Varius Plus ?

Antivarikozny gel „Varius Plus “ este adecvat pentru utilizarea în diferite stadii ale bolii. Pentru a vă avertiza, este recomandat să se înceapă aplicarea înseamnă, la detectarea la pacient a unor astfel de simptome:

 • senzație de arsură, senzație de greutate în picioare;
 • crampe glezna;
 • prezența venelor;
 • constant, durerea nu trece;
 • aspectul bombat venelor;
 • apariția pe picioarele mici noduli de culori diferite;
 • culori schimbare, de culoare a pielii la extremități;
 • apariția pe epidermă pete albastre, violet sau roșu.

Datorită ingredientelor naturale, după aplicarea gelului, pacientul poate observa redus umflarea trecut de sentimentele de durere, greutate la nivelul membrelor. În cazul în care circulația sângelui este tot mai bine, dimensiunea venelor a reveni la normal, ele devin mai puțin convexe, devenind culoarea sa naturală, care afectează în mod pozitiv estetica picioarelor. Prin urmare, se recomandă ca utilizarea gelului „Varius Plus “, cum se pot preveni varice, și în tratamentul complex al bolii.

Instrucțiuni

de utilizare Varius Plus

Înainte de a utiliza gel ar trebui să ia o baie sau duș cu apă fierbinte se va deschide porii pielii, care va ajuta instrumentul pentru a ajunge mai repede la locul inflamației. Frecați droguri ar trebui să mișcări de masaj atentă din partea de jos în sus și, dacă este necesar, așteptați până când lichidul este complet absorbit. Aplicati gelul numai necesar în acele zone în care există durere, există vene umflate sau vene paianjen. Utilizați „Varius Plus “ de 2 ori pe zi. Nu pune alifie pe acele secțiuni ale epidermei, în cazul în care există răni sau zgârieturi. Cursul de tratament – 30 de zile, după care se recomandă să ia o pauză și

Varius Plus

se repetă, dacă este necesar. Instrucțiuni de utilizare a fondurilor promite că în termen de 3 minute de la aplicare, ingredientele active încep să pătrundă sub piele, chiar și după un sfert de oră, ei încep să acționeze în locul bolii. Primul rezultat se poate observa după 7-10 zile de utilizare a Linimentul.

Dacă gravidă Varius Plus ?

Gelul de testare nu a fost efectuat pe femei care au purtat copilul, astfel încât nu există nici o informație cu privire la utilizarea cât de dăunătoare sau de ajutor de fonduri. Produsul este alcătuit din componente naturale, dar veninul de albine, deoarece nu este recomandat pentru toți pacienții. Înainte de a utiliza „Varius Plus “ unei femei gravide sau care alăptează trebuie să consulte un medic.

Cine este contraindicat Varius Plus ?

Categoric interzice utilizarea de „Varius Plus “ oameni care sunt alergici la veninul de albine sau de hipersensibilitate la alte componente ale medicamentului. Nu puteți aplica crema sau analogii la pacientii predispuse la alergii si are pielea foarte sensibila,

sau în următoarele situații:

 • ulcere pe piele;
 • dermatită;
 • psoriazis;
 • eczemă;
 • boli purulente;
 • răni deschise.

Reacții adverse Varius Plus

Dacă observați orice efecte negative pielii ar trebui să clătiți imediat cu apă caldă. În caz de supradozaj, nerespectarea recomandărilor producătorului sau prezența de alergie la medicament, pacientul la locul de aplicare a „Varius Plus “ poate să apară următoarele reacții adverse:

 • rash;
 • umflare;
 • mâncărime;
 • înroșire a pielii;
 • senzație de arsură, furnicături sau furnicături;
 • creșterea temperaturii corpului la locul de aplicare;
 • iritație.

Dacă nu puteți utiliza gel „Varius Plus „, pacientul poate aplica analogii săi – unguent VariSTOP, NOVARIKOZ, crema „sănătoasă”, „Varimax”, „Lemonal”. De asemenea, în farmacii puteți cumpăra astfel de alifii, ca „Caffeine“, „Flinton“, „Troxerutin“. Atunci când se aplică orice cremă sau gel, trebuie să vă amintiți că fiecare mediu are contraindicatii sale. Înainte de a utiliza un unguent pentru varice, ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră. Auto-tratamentul poate agrava doar starea pacientului.

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 707
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .