Waist trainer-oryginal plafar, catena, romania

[Total: 0    Average: 0/5]

Despre waist trainer

Trainerul de talie, găsit online la WaistTrainer.com, este o nouă marcă de îmbrăcăminte care promite femeilor abilitatea de a-și comprima talia în așa fel încât să obțină în cele din urmă o „siluetă de clepsidră permanentă”.

Waist trainer Cum functioneazã?

Majoritatea femeilor în acest moment sunt conștiente de shapewear, un tip de îmbrăcăminte care oferă femeilor sau bărbaților țesături care comprimă zone ale corpului lor pentru a oferi siluete mai uniforme și pentru a aplatiza zonele care altfel ar putea părea bulbabile sau neclintite.

Site-ul taliei trainerului spune că forma lor specifică este o îmbrăcăminte de compresie „care acționează ca un incredibil corp-miracol” și este capabilă să ofere oamenilor „o transformare instantanee a corpului” făcându-i să pară ca și cum inci au fost tăiați talie.

Compania spune, de asemenea, că înțeleg că o mărime rareori se potrivește vreodată tuturor, astfel încât acestea oferă o colecție diversă de formatori de talie destinate să se potrivească femeilor de orice formă de corp sau orice dimensiune actuală.

 Waist trainer Planuri de cost / preț

În prezent, acest site oferă trei tipuri diferite de produse de formare a taliei. Un antrenament de antrenament pentru talie, care este conceput pentru a lucra sau purta în timp ce sunteți activ. Trainerul de talie zilnică este conceput pentru a fi neted, astfel încât să fie neobișnuit sub orice îmbrăcăminte, incluzând un tricou standard de bumbac, iar post-operatorul de talie post-chirurgicală este special conceput pentru utilizare după proceduri chirurgicale sau după ce a avut un copil.

Indiferent de tipul celor trei tipuri de talie pe care le alegeți, ele oferă selecții suplimentare în culori, dimensiuni și forme, astfel încât forma și nevoile personale ale fiecărei persoane să fie îndeplinite, iar toți instructorii de talie se află între 42,99 și 62,99 dolari.

Politica de rambursare

Din păcate, acest site este foarte clar că nu va oferi clienților lor nicio restituire, în niciun caz. Dacă ați primit un produs cu o eroare, defect sau deteriorare care este responsabilitatea companiei sau a producătorului, veți fi eligibil să returnați produsul pentru un schimb, atâta timp cât este încă în stare nouă.

Nu există prea multe informații despre cum să inițieze sau să finalizeze procesul de returnare, astfel încât clienții care realizează o greșeală să fi fost făcuți sau o problemă să fie prezentă la comanda lor ar trebui să contacteze Serviciul Clienți cât mai curând posibil.

Serviciul de contact al Serviciului Clienți

Clienții care doresc să contacteze Serviciul Clienți cu întrebări, preocupări sau reclamații pot face acest lucru prin telefon la numărul 888-568-6776.

Reputatie
Din păcate, în acest moment nu există nicio recenzie disponibilă pentru acest produs în acest moment, însă pentru clienții care intenționează să se angajeze în „trainingul taliei”, există câteva informații pe care să le luați în considerare. Mai întâi de toate, majoritatea profesioniștilor din domeniul sănătății și chiar revistele de modă sfătuiesc puternic împotriva formării taliei, numindu-l nesănătoasă și chiar potențial periculoasă.

Unii oameni care participă la antrenamentul taliei se pot îmbolnăvi, pot trece sau chiar pot deteriora organele dacă își petrec prea mult timp în îmbrăcămintea taliei, așa cum se menționează în aceste articole la revistele Marie Claire și Women’s Health.

Concurenți și alternative?

Deoarece antrenamentul taliei a fost promovat de o varietate de celebrități populare, există multe produse similare similare pe piață, inclusiv Genie Hourglass și Miss Belt.

Dacă aveți experiență cu această companie sau cu produsele sale, vă rugăm să lăsați recenzii tânăr Trainer mai jos.

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 707
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*