Waist Trainer- un avantaj istoric personalizat pentru femeia modernă

[Total: 0    Average: 0/5]

Idealul frumos de clepsidră

De-a lungul secolelor, idealurile de frumusețe s-au schimbat destul de mult. Dar oriunde și oricând, o talie subțire și mai ales o diferență vizibilă între talie și linia șoldului erau considerate un semn al frumuseții unei femei. Nu este deloc de mirare să fie așa, chiar și psihologii confirmă că bărbatul tinde să se simtă atras de un raport mai mic talie-șold, deoarece este un semn al fertilității femeii. Cui îi pasă de originea istorică a acestei tendințe? Ceea ce conteaza este că multe femei din zilele noastre își doresc să îșo schimbe corpul astfel încât să aibă o talie mai mică. Vestea bună este că pe piață există astăzi produse bune și capabile să le ajute să atingă acest obiectiv, luând în considerare caracteristicile vieții moderne. Vom vorbi acum despre Waist Trainer.

Ce este diferit la Waist Trainer?

Să explicăm ce nu este Waist Trainer. Nu este o imitație a corsetelor tradiționale, nici un accesoriu de modă util doar pentru un costum de Halloween sau pentru a face o declarație de modă despre nostalgia ta romantică. Este un produs de tip freestanding, realizat cu un scop: pentru a vă ajuta să obtineti o linie mai mica a taliei, mai asemanatoare cu o clepsidra. Corsetele traditionale, folosite in general in era romantica, servesc aceluiasi scop. Ele erau, de obicei, din bumbac și satin, uneori din piele și susținute de drumuri de oțel flexibile, pentru a le asigura durabilitatea. Acestea au fost concepute pentru a remodela linia taliei în timp, datorită mecanismului de prindere a dantelului de ajustare.

Waist Trainer păstrează caracteristicile efective ale corsetei tradiționale, dar ia în considerare și faptul că viața unei femei în zilele noastre este puțin diferită de cea a secolului al XIX-lea. O femeie modernă de clasă mijlocie tinde să fie mai activă, să exercite mai mult și să poarte haine mai confortabile și mai versatile. Waist Trainer ar fi, prin urmare, la fel de flexibil și versatil. Acesta păstrează dezosarea oțelului pentru a asigura rezistența; dacă este folosit corect, un antrenor de talie ar trebui să fie funcțional cel puțin un an de utilizare obișnuită. Corsetul ar putea fi fabricat din satin, dar ar putea folosi și materiale mai flexibile, cum ar fi latexul de nylon sau spandexul, făcându-l mai potrivit pentru utilizare în timpul activității fizice. Un Waist Trainer de calitate cu o țesătură de bumbac, pentru a vă simți mai confortabil pentru piele și pentru a proteja și corsetul. În plus, corsetele moderne vin în diferite modele, forme și culori. Dacă doriți să cumpărați un corset pentru a-l purta peste maneca, este bine. Dar, de asemenea, puteți cumpăra și Waist Trainer pentru a-l purta sub haine, indiferent de modul în care alegeți să vă îmbraciți.

Care sunt efectele și beneficiile utilizării Waist Trainer?

Scopul lui Waist Trainer este de a vă ajuta să vă remodelați corpul. Nu arde grăsimi sau calorii, dar vă schimba ușor linia taliei, apăsând ușor pe coastele plutitoare. De asemenea, Waist Trainer vă sprijină zona lombară și vă ajută la corectarea posturii. Prin urmare, vă recomandăm să purtați acest corset dacă vă este dificil să vă păstrați spatele drept.

Un efect suplimentar, dar foarte important dacă doriți să pierdeți greutatea pe lângă remodelarea taliei, este că dacă purtați Waist Trainer în timpul mâncatului, veți mânca mai puțin. Desigur, nu este o idee bună să o strângeți prea mult când mergeți la o petrecere, sperând că vă va ajuta să vă opuneți tuturor ispitelor; s-ar putea să vă simțiți rău dacă vă puneți într-o astfel de situație. În schimb, puteți utiliza o versiune mai ușoară a lui Waist Trainer sau o puteți slăbi puțin, pentru a vă menține poziția bună fără a apăsa prea mult asupra organelor interne.

Nu în ultimul rând, cred că Waist Trainer funcționează excelent ca motivator. Când o puneți, vedeți o altă imagine, probabil cea care vă place mai bine. Prin urmare, ați putea fi mai motivați să vă angajați în alte aspecte ale formării – cum ar fi exercitarea sau menținerea unei alimentații sănătoase.

Cum se folosește Waist Trainer?

Cineva ar trebui să fie pregătit pentru faptul că corsetele au nevoie de timp pentru a-și face efectul. Prin urmare, este nevoie de multă răbdare. Primul pas este să te gândești la obiectivele tale, să stabilești unele dintre cele realiste obiective și să obții cele mai bune rezultate cu Waist Trainer. Este important să îți măsori corect talia și șoldurile și să obții dimensiunea potrivită. Nu te grăbiți și nu strânge bine. Slăbiți puțin în timpul somnului. Și nu uitați că călătoria este mai importantă decât destinația. Pana cand obtineti forma perfecta, va puteti bucura de efectele bune ale unui corset usor pe postura si obiceiurile alimentare.

Ce spun clienții?

Căutând pe internet pentru a vedea ce spun femeile despre Waist Trainer, se constată faptul că acestea sunt mulțumite de produs. Marissa, de 23 de ani, de exemplu, folosește un corset tradițional și este încântată de modul în care merge cu garderoba. Elaine, 32 de ani, folosește Waist Trainer în timpul exercițiilor și este foarte mulțumită că o ajută să aibă o poziție bună a coloanei. Dacă există unele comentarii negative, acestea sunt făcute mai ales de cei care consideră că progresul este prea lent. Da, este adevărat, schimbările mari au nevoie de timp. Bucură-te de călătorie între timp.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*