Zerosmoke-pret in farmacii, prospect, pareri, forum, plafar, catena,

[Total: 0    Average: 0/5]

Zerosmoke-pret in farmacii, prospect, pareri, forum, plafar, catena, Romania, functioneaza

Folosirea biomagneturilor Zerosmoke se bazează pe stimularea punctelor de acupunctură în urechea exterioară (ele sunt legate energetic cu toate organele corpului) de câmpul magnetic în decurs de 2-4 ore pe zi. Zerosmoke este o auriculoreflexoterapie acasă. (Auriculoreflexoterapia este una dintre metodele de medicină alternativă, care a devenit cunoscută de la mijlocul anilor 50 ai secolului XX, datorită cercetătorului francez și neurologului Paul Nogier).

ZeroSmoke-romania, comanda, oryginal

Prezența unor magneți apropiați de creier produce, de asemenea, o influență ușor perturbatoare asupra câmpului electromagnetic obișnuit al creierului. Acest lucru ajută și la scăderea dependenței. Magneții stau pe ureche datorită atracției reciproce; ele sunt acoperite cu aur. Asta inseamna ca sunt chimic inactivi si nu doare pielea. Ele sunt destul de mari și vizibile: două discuri de aur de 8×1 mm și 5×1 mm în dimensiune (există, de asemenea, biomagnete cu pulverizator alb-auriu și două discuri egale după dimensiune). Femeile le consideră o decorare foarte trendy. Acestea sunt avantajele incontestabile ale metodei.

Zerosmoke-Pret, pareri, prospect

Cumparand magneti ar trebui sa realizati, nu exista nici o garantie ca aceasta metoda va fi eficienta pentru dumneavoastra. Există lucruri precum diferența individuală a vârstei, puterea atracției, starea de sănătate, stadiul de fumat etc. Și nu există nici o garanție că plasați magneții în punctul potrivit. Greșeala care are dimensiuni mai multe părți de milimetru poate influența un alt punct activ, deci există o anumită probabilitate să nu renunți la fumat, ci să vă vindecați de exemplu stomacul sau să deveniți chel. Nu vă recomandăm să stimulați punctul prea mult, sesiunile trebuie să aibă o anumită durată, în caz contrar riscul de aranjare greșită crește de fiecare dată când plasați pe magneți.

Zerosmoke-plafar, catena

Purtarea magneților poate fi deplasată – ele sunt destul de slabe și se mențin mai rău pe auricul gros decât pe cel subțire. Prezența unui magnet pe ureche vă demonstrează statutul de persoană care renunță la fumat oamenilor din jur. Dar nu toată lumea va fi de acord cu o astfel de ingerință în viața sa privată. Și nu toată lumea vrea să facă condiția sănătății sale aparținând maselor. Afișarea magneților poate fi utilă, dacă șeful tău dorește să renunți la fumat sau te eliberează.

Decorarea urechii unui om impunător pare neobișnuită și poate provoca întrebări. De aceea, cei 4 ore de magneți care se poartă sunt posibili numai acasă, în timp ce vă relaxați, dar nu în timpul somnului (deoarece magneții pot fi înlocuiți în timp ce dormiți). Nu sunt recomandate pentru gravide și pentru pacienții cu aparate auditive și alte dispozitive electrice cum ar fi defibrilatoare, stimulatoare cardiace, pompe de insulină implantate. Acestea sunt dezavantajele metodei.

Zerosmoke-pret in farmacii, prospect, pareri, forum,

Important, că acest bun este pe vârfurile de vânzare, ceea ce înseamnă o mulțime de reclame și falsificate rapoarte favorabile pe piață. Ar trebui să le luați în mod critic, deoarece nu există încă informații obiective și statistici despre produs. A renunța la fumat este mult mai dificil decât să începeți, mai ales dacă fumați o perioadă lungă de timp și nicotina a construit în întregime metabolismul. Fiecare organism are propriile sale particularități fiziologice. Prin urmare, orice remediu poate fi util pentru un fumător și absolut neajutorat pentru altul.

 

Zerosmoke-prospect, contraindicatii

Puterea puterii este, de asemenea, de mare importanță aici. Dorința unică de a nu mai fuma nu este suficientă; pe langa faptul ca persoana va trebui sa depaseasca cu rabdare durerile de sevraj (tutunul cauzeaza dependenta de droguri). Prin urmare, orice medicament, inclusiv biomagnetele Zerosmoke, nu poate fi tratat ca un tratament miracol cu ​​100% eficacitate pentru toată lumea. Pe de altă parte, principiul acțiunii unei astfel de metode este destul de evident (efectul stimulării punctelor de acupunctură este dovedit de istoria de o mie de ani a medicinei chinezești), iar magnetul poate stimula punctul de acupunctură și obține răspunsul. Astfel, ei au ajutat mulți fumători să obțină efectul dorit. Eficacitatea metodei depinde de sensibilitatea individuală și de precizia dispunerii magneților.

 Utilizarea manuală a biomagneturilor Zerosmoke

Utilizați Zerosmoke timp de 2-4 ore pe zi. Mulți magneți poartă 1-2 ore dimineața și 1-2 ore după-amiaza sau înainte de a merge la culcare. Există doi magneți de dimensiuni diferite: cu atât mai mici trebuie așezate pe partea din față a urechii, cea mai mare – pe partea din spate a urechii. Datorită atracției lor reciproce, magneții vor fi ținute strâns pe ureche. Înainte de folosirea Zerosmoke trebuie să vă spălați și să vă uscați mâinile. Rămâi în fața oglinzii (dacă o faci sub chiuvetă – închideți scurgerea pentru a nu pierde magnetul), plasați magnetul pe urechea dreaptă în zona Oreo, așa cum se arată pe desen. Înștiințare! Dacă sunteți o persoană cu stânga, magneții trebuie plasați pe urechea stângă. Dacă ajungeți la un punct sensibil și simțiți durere, locația magneților ar trebui să fie ușor modificată în limitele zonei active – pentru a scădea senzația de disconfort. Sau puteți să le eliminați în zone alternative sau să vă așezați pe cealaltă ureche. De asemenea, puteți scoate magneții de câteva ore și le puteți pune mai târziu.

Când doriți să fumați sau să simțiți neliniște, foame, depresie etc. și nu aveți magneții pe ureche, atunci puteți să apăsați ușor sau să masați zona auriculară activă timp de 30-60 de secunde.

Zerosmoke-összegzés

Purtați magneții Zerosmoke în decurs de 6-7 zile. De această dată puteți continua să fumați ca de obicei, sau să reduceți numărul de țigări sau să renunțați la fumat deloc. Dacă ați preferat să fumați în timpul utilizării magneților, trebuie să renunțați la fumat la sfârșitul celei de-a 7-a zi, dar să continuați să utilizați Zerosmoke. Producătorii de Zerosmoke afirmă că, după patru săptămâni de utilizare obișnuită, nu veți mai avea nevoie de magneți.

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 707
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*