Zerosmoke-pret in farmacii, prospect, pareri, forum, plafar

[Total: 0    Average: 0/5]

Zerosmoke-pret in farmacii, prospect, pareri, forum, plafar

Cum funcționează zerosmoke

Mercurul și magneții au fascinat oamenii de secole. Acestea sunt elemente fascinante, deoarece unul este metal lichid, iar altul atrage lucruri metalice. Atât mercurul, cât și magneții au fost folosiți în multe scopuri și unul dintre ei a fost medicină.

Mercurul sa gândit să prelungească viața și să aibă alte atribute benefice. Faptul că oamenii care au folosit-o s-au simțit mai rău și au murit păreau să nu-i deranjeze pe „credincioși”. Acest lucru se întâmpla încă din secolul al XIX-lea. Asta e în trecut, dar încă obținem produse care promovează puterea magică a magneților.
Imagine

Zerosmoke- Magia magneților

Este adevărat că magneții sunt lucruri fascinante. Știința din spatele lor este oarecum complicată. Aceasta a ajutat șarlatanii să pretindă puteri magice de magnetism. Ar putea chiar să pretindă că utilizarea lor este legată de practicile orientale. Asta face ca sunetul să fie și mai misterios.

Magneții ar fi putut fi folosiți în medicina de est. În trecut au fost folosite multe lucruri stupide și periculoase. Spunând că ceva a fost folosit de secole nu face acest lucru mai bun în nici un fel.

zerosmokee exploatează neînțelegerea și natura misterioasă a magneților. Ei susțin că, dacă plasați magneți cu Zero Smoke în anumite locuri, magneții vă vor controla pofta.

Cum funcționează zerosmoke

Le-am citit pitch-ul de vânzări și, dacă faci asta, vei observa că Zero Smoke niciodată nu dă nici o explicație de ce și cum ar trebui să funcționeze acest lucru. Site-ul lor este plin de pretenții de eficacitate și nimic altceva. Se pare că ar trebui să am încredere în ei și să cred că zerosmoke este eficient.

Credeți că este un cuvânt foarte corect, deoarece eficacitatea zerosmoke se bazează exclusiv pe credința voastră. E așa-numitul efect placebo. Magneții ar putea fi eficienți în a vă ajuta să renunțați la fumat la țigări exact la fel de mult ca și folosind orice altceva.

Efectul placebo este un fenomen foarte puternic, dar dacă ați găsit acest articol înseamnă că vă îndoiți de eficacitatea Zero Smoke și asta înseamnă că pentru dvs. nu va fi soluția pe care o căutați.

zerosmoke este o înșelătorie

Zero Smoke este doar un magnet placat cu aur. Magneții au efect asupra diferitelor lucruri. Sa dovedit că câmpul magnetic nu afectează oamenii, iar unii chiar suferă de alergii la câmpuri electromagnetice. Știind acest lucru s-ar putea să presupui că zerosmoke va avea un fel de efect, dar ar fi foarte greșit.

Îmi amintesc că la un moment dat toată lumea avea autocolante pe telefoanele mobile. Aceasta a fost o creație a unui om foarte inteligent care a văzut că oamenii erau îngrijorați de „radiația telefonului mobil”. A vândut autocolante, despre care susține că protejează oamenii de câmpurile magnetice periculoase.

Nu avea nici o dovadă și autocolant era doar asta – o simplă etichetă. Totuși, el a făcut milioane din această înșelătorie. Chiar și astăzi puteți cumpăra aceste lucruri stupide.

Zero Zero este la fel de eficient ca și aceste autocolante. Pur și simplu nu funcționează. Ei nu sunt decât un singur om care vede o oportunitate și o valorifică.

Ce trebuie să renunți la fumat-Zero Smoke

Produse cum ar fi Zero Smoke sau chiar mai convențional terapia de substituție a nicotinei se bazează pe faptul că simțiți că dependența de tutun este puternică și că aveți nevoie de un produs pentru a vă ajuta. Nu aveți nevoie de magneți sau de patch-uri. Ai nevoie de motivație și de a schimba modul în care vezi țigările.

Renunțarea la fumatul țigărilor folosind Zero Smoke sau orice alt produs nu este eficientă. Studiile arată că persoanele care au părăsit fără a folosi Zero Smoke sau alte produse au o rată de succes mult mai mare.

Tot ce aveți nevoie pentru a putea renunța la fumat cu succes și permanent este mentalitatea potrivită.

De ce fumul zero este dăunător

Zero Smoke nu vă va ajuta și nu vă va face rău, cel puțin nu fizic. Produsele de acest gen vă dăunează într-un mod diferit. Ei vă exploatează încrederea, dar pierderea câtorva dolari este nimic în comparație cu răul psihologic.

Zero Smoke-însumării

Nu am folosit niciodată magneți, dar am încercat să folosesc un plasture de nicotină. Este o mare greșeală să utilizați aceste produse de asistență pentru încetarea vieții. Când utilizați un astfel de produs, vă înlocuiți motivarea cu credința în acest lucru. Sa dovedit că pentru a putea renunța la orice dependență trebuie să crezi în tine însuți.

Zero smoke și terapia de substituție a nicotinei se bazează pe faptul că nu crezi în tine și că dependența de nicotină pare mai puternică decât este.

Nicotina nu este acea dependență și în decurs de trei zile este dispărută din corpul vostru. Modificați-vă atitudinea, lucrați la motivația dvs. și abandonați-vă va fi o experiență uimitoare.

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 707
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*