ZeroSmoke Pret, pareri, prospect. De unde pot cumpăra? În farmacii sau pe site-ul oficial?

[Total: 0    Average: 0/5]

ZeroSmoke Pret, pareri, prospect. De unde pot cumpăra? În farmacii sau pe site-ul oficial?

Zerosmoke este un dispozitiv de renunțare la fumat care constă dintr-o pereche de biomagnete care sunt purtate în interiorul și în exteriorul urechii superioare la un anumit punct de presiune. Magneții lucrează prin terapia auriculară și folosesc principiile acupuncturii pentru a elibera aceleași endorfine în creier care sunt eliberate atunci când o țigară este fumată. Un fumător poate fuma încă în timpul folosirii magneților, dar poate observa că țigara nu este la fel de atractivă și își va pierde treptat dorința de a fuma, în general în decurs de o săptămână.

Zero Smoke pret in farmacii, prospect, pareri, forum, plafar, catena, Romania, functioneaza

Terapia auriculară a fost descoperită de Dr. Paul Nogier în anii 1950, când a observat legătura dintre zonele din interiorul și în interiorul urechii care, atunci când au fost stimulate, ameliorat durerea în părțile corespunzătoare ale corpului. Magneții sunt purtați într-un loc specific de pe ureche, care corespunde unei zone din creier care se activează atunci când o țigară este fumată. Zerosmoke este un dispozitiv medical listat de FDA, care servește drept substitut chimic pentru fumat și nu are nicotină, la fel ca și alte ajutoare pentru fumat.

Utilizând magneturile ZeroSmoke

Zerosmoke nu se uzează sau nu necesită consumabile ulterioare, deci nu este nevoie să comandați nimic după primirea produsului inițial. Biomagnetele trebuie purtate timp de 3 până la 4 ore în fiecare zi, în general câteva ore dimineața și apoi câteva ore mai târziu în cursul zilei. Inițial, magneții sunt plasați pe urechea stângă, dar dacă urechea devine licită, magneții pot fi comutați la cealaltă ureche.

 

Zero Smoke forum pareri

Producătorul declară că Zerosmoke nu trebuie utilizat de nimeni cu stimulator cardiac, defibrilator, pompă de insulină implantată sau alt dispozitiv electro-medical, deoarece proprietățile magnetice ale Zerosmoke pot interfera cu funcționarea acestor dispozitive. În plus, femeile gravide nu trebuie să utilizeze Zerosmoke.

ZeroSmoke plafar, catena

Deoarece Zerosmoke nu este ingerat, nu are o lista de ingrediente. Setul de biomagnete pentru Zerosmoke este placat cu aur de 24 de carate, astfel încât persoanele care sunt alergice la metale mai ieftine sunt mai

puțin susceptibile de a avea o reacție cutanată de la contactul cu magneții.

Cumpara ZeroSmoke

Sistemul ZeroSmoke este disponibil de pe site-ul web al producătorului, de la site-urile afiliate și prin intermediul unui număr de telefon gratuit. În timp ce programul Zerosmoke este la prețul de 39,95 USD plus transportul de 6,95 USD, producătorul oferă o încercare gratuită de 14 zile. Clienții pot plăti numai costul de transport 6.95 dolari (sau 16.95 dolari pentru Canada) și să primească produsul Zerosmoke și manualul timp de 14 zile, fără taxă. Dacă produsul nu este returnat în termen de 18 zile (acestea permit 4 zile pentru expediere), atunci Zerosmoke va percepe cardul de credit pentru suma de 39.95 $.

ZeroSmoke romania, comanda, oryginal

Producătorul oferă o garanție de 30 de zile prin care clienții care nu sunt mulțumiți pot returna produsul în termen de 30 de zile pentru o rambursare completă, mai puțin taxele de transport. Există, de asemenea, o ofertă specială prin intermediul sistemului gratuit de comandă prin telefon unde clienții pot obține un al doilea dispozitiv Zerosmoke pentru un prieten sau un membru al familiei.

ZeroSmoke funcționează într-adevăr?

Site-ul Web Zerosmoke susține că produsul a ajutat mai mult de 2 milioane de persoane să renunțe la fumat. Utilizarea acupressure pentru a activa puncte pe corp pentru anumite rezultate a fost dovedit eficace în multe studii de cercetare, astfel încât principiile științifice din spatele magneților Zerosmoke este destul de sunet. Mărturiile produsului sunt totuși amestecate. Mulți oameni notează că dispozitivul Zerosmoke și-a scăzut dorința de a fuma, dar nu îl elimină complet. În timp ce treceți de la fumat două pachete pe zi la jumătate de pachet pe zi, de exemplu, este impresionant, nu se oprește complet fumatul. Au existat un număr destul de mic de utilizatori care au observat că au reușit să renunțe la fumat în întregime folosind Zerosmoke; mulți dintre cei care au renunțat au remarcat că au început să folosească produsul cu o voință puternică de a renunța, ceea ce ei cred că au ajutat să facă diferența. Alți clienți au fost frustrați pentru că utilizarea magneților Zerosmoke părea să nu aibă nici un efect asupra poftelor lor de țigări.

ZeroSmoke înșelătorie

Au fost, de asemenea, numeroase plângeri din partea clienților Zerosmoke privind oferta de încercare gratuită de 14 zile. Mulți oameni au fost taxați cu suma de 39.95 $ plus transportul maritim, când au încercat să comande Zerosmoke utilizând încercarea gratuită de 14 zile, uneori văzând chiar întreaga taxă pe extrasul cardului de credit înainte ca produsul să fi fost livrat. Există numeroase pagini pe Internet dedicate „Zero Smoke Scam.”

 

Sonia Costin
Despre Sonia Costin Articolele 707
Sunt multe de spus despre Sonia Costin , dar două lucruri pe care nu le vei uita niciodată sunt acelea intuitive și dezinteresate. Desigur, sshe este, de asemenea, anticipativ, vesel și ordonat, dar în doze mai mici și sunt adesea răsfățați de obiceiurile de a fi fără griji. Intuiția ei, totuși, este cea mai cunoscută. În multe ocazii, oamenii se vor baza pe deschiderea ei ori de câte ori au nevoie de înveselire. Nimeni nu este desigur desigur și Sonia are o mulțime de trăsături mai puțin favorabile. Argumentația ei și natura extremă tind să fie în cale și să facă lucrurile inconfortabile să spun cel mai puțin. Din fericire, dezinteresul ei este, de obicei, acolo pentru a ajuta la rezolvarea lucrurilor atunci când este nevoie .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*